Projekt - obhajoba

Archiv neaktuálních či jinak přebytečných příspěvků.
Zamčeno
Martin

Projekt - obhajoba

Příspěvek

Zdravim kolegové. Chtěl jsem se zeptat jestli nevíte na čem Doc. Houkal baziruje u obhajoby nejvice na co bych se měl připravit. Diky za info.

kokosy
V.I.P.
V.I.P.

Re: Projekt - obhajoba

Příspěvek

Čespíro nám na cvičení říkal,že tam jsou zástupci všech ústavů(materiálu,čms,...),že každej se zeptá co ho zrovna napadne.Minulý ročník jsem tam okolo řešil kon,tak jsem se tam díval,celkem studenti byli vystreslí.Uvnitř tam zrovna řešili výkres a 3 učitelé ze všech stran pokládali různy otázky ohledně výkresu.Tak hodně štestí,ale nemůžou nás vyhodit přeci ve 3.ročníku.

Lemondog
Veterán
Veterán

Příspěvek

Zástupci ústavů tam sice jsou, ale je to jenom Houkalův kompars... Celá obhajoba je one-man-show... Nic moc příjemného to nebylo. Celý projekt jsem si dělal sám, vcelku poctivě... odešel jsem s trojkou, jelikož jsem nepřijal Houkalův návrh na předělání během prázdnin... Vystresovanej jsem byl pořádně... Vcelku je to o tom nechat se seřvat, nasypat si pořádnou lopatu popela na hlavu a jít na pivo... Pár lidí ale šlo nadvakrát...
P.S. Předměty třetího ročníku jsou na vyhazování jak dělaný... Aspoň nejvíc mých kolegů skončilo na předmětech třeťáku... hodně štěstí...
Per aspera ad astra...

HK-racer
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek

jen tak trochu k tomu Houkalovi, on už je docent??? :shock:

Zamčeno

Zpět na „Archiv“