Hatschbach/Jirovský/Bureš - PRO II - který je nej?
- GReddy
- Veterán

Hatschbach/Jirovský/Bureš - PRO II - který je nej?
nezná někoho z nich někdo?
- Neo
Re: Hatschbach/Jirovský/Bureš - PRO II - který je nej?
Ty mas v KOSu terminy? Ja tam nemam zadny vypsany.
- GReddy
- Veterán

- Neo
Divny, ja mam zapsanej kod 2212992 podle bily knihy a nemam to tam.
- GReddy
- Veterán

- Neo
Hm, to teda Psal sem Hatschbachoj, tak uvidim .... Jinak je vhodny mrknout sem http://www.fs.cvut.cz/cz/U220/rozvrh_zimni_0910.pdf , je to udelany podle programu ve kterejch to chces delat.
EDIT: Zajmavy, ted se to v KOSu objevilo
EDIT: Zajmavy, ted se to v KOSu objevilo
- GReddy
- Veterán

díky, jak tak na to koukám tak podle programu je to spíše pro MGR..pro mě (bakaláře) je to všechno stejné
- Killer
- Sponzor

Byl jsem zapsanej loni u Jirovskyho, ale cvicil nas Emmrich (catie). Volbou terminu cvika si urcujete, jestli chcete Catii nebo ProE a tim taky zamereni projektu Hatschbach(motory), Jirovsky(vozidla), Bures loni delal jen konzultanta(vozidla)...
Po zadani vam je pak pridelenej nejakej konzultant (bud rovnou nekdo z nich nebo spis doktorant), Jirovskyho jsem videl jen na zacatku a pak az u obhajoby projektu, vsechno se resilo s konzultantem.
JInak Hatschbach je hrozne ochotnej a v pohode clovek, Jirovsky byl pak na obhajobe taky OK (v semsetru sem ho skoro nevidal), Bures byl jeste loni doktorant, ale kdo ho mel, tak prej taky nebyl problem
Po zadani vam je pak pridelenej nejakej konzultant (bud rovnou nekdo z nich nebo spis doktorant), Jirovskyho jsem videl jen na zacatku a pak az u obhajoby projektu, vsechno se resilo s konzultantem.
JInak Hatschbach je hrozne ochotnej a v pohode clovek, Jirovsky byl pak na obhajobe taky OK (v semsetru sem ho skoro nevidal), Bures byl jeste loni doktorant, ale kdo ho mel, tak prej taky nebyl problem
It's good to be bad
- GReddy
- Veterán

takže myslíš že je to defakto jedno? dejme tomu když budu chtít vozidla ale přesto se přihlásím k Hatschbachovi jelikož pondělek je catia a solid edge KV a H. má ProE což mě zajímá více tak jestli je v tom nějaký problém, píšeš že stejně dostane každý svého konzultanta