PPI skuska zajtra
-
Cassal
- Veterán

PPI skuska zajtra
Nema niekto zajtrajsie zadanie na skusku z PPI? ze by ho sem hodil....
- kein_nick
- Sponzor

Re: PPI skuska zajtra
Jasne, treba sem nekdo z ustavu pruznosti chodi a hodi ti sem zadani... 
NAVZDY
R.I.P. Lokomotiv Jaroslavl 7.9.2011 & Alexander Galimov 2.5.1985 - 12.9.2011
OFF, tesne pod vrcholem ..
R.I.P. Lokomotiv Jaroslavl 7.9.2011 & Alexander Galimov 2.5.1985 - 12.9.2011
OFF, tesne pod vrcholem ..
- GReddy
- Veterán

-
sniper
- V.I.P.

Chlapče nemel bys tolik pit pred zkouskou. 
-
sehom
- Sponzor

-
muhammad bourgiba
včera jsem dodělal svou poslední zkoušku na FS, jsem na konci 5.ročníku, beru prospěchové stipendium, a za celou dobu studia byly jen 3 zkoušky, kde mě vyhodili - KON I a Fyzika I v prváku, a PPI ve druháku - takže asi tak. Proto přeju hodně štěstí u zkoušky...
-
Cassal
- Veterán

mna skor udivuje ako niekto nepochopi vtip ........ 
- GReddy
- Veterán

muhammad bourgiba píše:včera jsem dodělal svou poslední zkoušku na FS, jsem na konci 5.ročníku, beru prospěchové stipendium, a za celou dobu studia byly jen 3 zkoušky, kde mě vyhodili - KON I a Fyzika I v prváku, a PPI ve druháku - takže asi tak. Proto přeju hodně štěstí u zkoušky...
no vidíš já jsem úplný debil, mám prospěch skoro 3 a obě pružnosti jsem dal na poprvé
cassal: proč jen mám ten pocit že to si to napsal až teď že to měl být vtip protože to tak určitě myšleno nebylo
-
muhammad bourgiba
greddy: no to sem nepsal, abych se chlubil, jak sem chytrej
spíš abych ukázal, že ta Pružnost byla pro mě asi nejtěžší předmět, a asi nejen pro mě
-
Cassal
- Veterán

GReddy: nemusis mi to verit ak nechces. Samozrejme ze som necakal ze by niekto to zadanie skutocne mal a uploadnul by ho sem. Len som bol zvedavy na reakcie publika najma ked viem ze vyslovene sproste otazky typu: "Neurobi za mna niekto celu semestralku a podla moznosti aj skusku" tu moc radi nemate.
Keby si ma poznal osobne tak by si vedel ze to bol vtip. Takto ti neostava nic ine len verit mi
Keby si ma poznal osobne tak by si vedel ze to bol vtip. Takto ti neostava nic ine len verit mi
- alkie
- Veterán

Ja ti to verim, zes to psal ironicky, pac si stejne nemohl cekat, ze by to sem nekdo dal, ikdyby ho mel.
PS: Ale techto reakci sem mohl usetrit, kdybys to sem radsi nepsal, popripade formuloval dotaz trosku jinak.
PS: Ale techto reakci sem mohl usetrit, kdybys to sem radsi nepsal, popripade formuloval dotaz trosku jinak.
http://www.speedtest.net/result/1258256262.png - 344 Mbps down, 106 Mbps up 
PS: Kdyz neco hledam, pouziju nejdriv fci "hledat" ---> HLEDEJ ZDE a teprve potom neco pisu...
PS2: Pokud neco hledam, co zde nemusi byt, tak hledam zde http://www.si.to.kurva.vy.googluj.cz/
PS: Kdyz neco hledam, pouziju nejdriv fci "hledat" ---> HLEDEJ ZDE a teprve potom neco pisu...
PS2: Pokud neco hledam, co zde nemusi byt, tak hledam zde http://www.si.to.kurva.vy.googluj.cz/