Smysl zkoušek typu A,když nechci na ty 3 roky

Archiv neaktuálních či jinak přebytečných příspěvků.
Zamčeno
sehom
Sponzor
Sponzor

Smysl zkoušek typu A,když nechci na ty 3 roky

Příspěvek

Zdarec,dneska při zkoušce z PP1.A sme řešili jestli má vlastně ještě smysl dělat zkoušky typu A,když neplánuju jít na ten 3 letý masakr. Pokud se v tom někdo vyzná líp jak já budu jen rád za info:-)
Je to boj:-)...uvidí se kdo vyhraje:-)

Slamik
V.I.P.
V.I.P.

Re: Smysl zkoušek typu A,když nechci na ty 3 roky

Příspěvek

No nevím to jistě, ale možná nebudete dělat příjmačky na magisterské studiu, ale nakonec to muže dopadnout tak, že to dají jen podle průměru.

alkie
Veterán
Veterán

Příspěvek

Krom toho, ze to muze mit nejaky vyhody ( ktery setjne zas nekolikrat pozmeni ) az pujdes na Ing. to muze byt jeste kvuli stipendiu, ale to je asi tak vse.
http://www.speedtest.net/result/1258256262.png - 344 Mbps down, 106 Mbps up ;)

PS: Kdyz neco hledam, pouziju nejdriv fci "hledat" ---> HLEDEJ ZDE a teprve potom neco pisu...
PS2: Pokud neco hledam, co zde nemusi byt, tak hledam zde http://www.si.to.kurva.vy.googluj.cz/

sehom
Sponzor
Sponzor

Příspěvek

Tak o stipendiu se svým průměrem 2,5 si mohu jen nechat zdát:-) Já bych se klidně na to A vybod, ale nevím, když už mi zbývaj asi jen 4 zkoušky áčkové plus měchanika tekutin a pak už asi nebudou:-)

alkie
Veterán
Veterán

Příspěvek

No, tak bych bejt tebou to zkusil nevzdavat a pokusit se dodelat ty "A". Co ty vis, jestli se to potom fakt nebude k necemu hodit.
http://www.speedtest.net/result/1258256262.png - 344 Mbps down, 106 Mbps up ;)

PS: Kdyz neco hledam, pouziju nejdriv fci "hledat" ---> HLEDEJ ZDE a teprve potom neco pisu...
PS2: Pokud neco hledam, co zde nemusi byt, tak hledam zde http://www.si.to.kurva.vy.googluj.cz/

salusa

Příspěvek

co jsem se ptal Ruzicky na studijnim, tak pokud nechces jit na ten 3letej tak ti to je k nicemu. ty acka jsou k tomu abys mohl na ten 3letej. a jestlize jdes na 4letej tak se pak na navazujici studium stejne bere bez prijimacek podle vazenyho prumeru

sehom
Sponzor
Sponzor

Příspěvek

Divný! Já jsem mu psal mejla a toto odpověděl:

Dobrý den,
je to Vaše věc, asi bych je dodělal v úrovni A.
Ing. A. Růžička

Se musím holt rozhodnout, jestli dodělat zbývající áčka, nebo udělat ty lehčí béčka.

T.o.m.m.i.
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek

Mě na studijním odpověděli, že pokud mám všechny Ačkové zkoušky tak jdu se 4-letým bakalářem na magisterské bez zkoušek.

mekánik
Veterán
Veterán

Příspěvek

salusa píše:co jsem se ptal Ruzicky na studijnim, tak pokud nechces jit na ten 3letej tak ti to je k nicemu. ty acka jsou k tomu abys mohl na ten 3letej. a jestlize jdes na 4letej tak se pak na navazujici studium stejne bere bez prijimacek podle vazenyho prumeru
To ses ptal teď někdy a jseš si jistej, že ti odpověděl doslova tohle?? Dost jsem ty A/B řešil, když to začínalo a původně byl jediný jejich smysl právě v tom odpuštění přijímaček (s Ačkama jdeš rovnou nehledě na průměr). 3 letý obor přibyl až letos jako bonus.
Jestli ty přijímačky vrátili zase na průměr, tak mě asi trefí - z B zkoušek bych měl lepší známky a průměr! :evil:
I'm your father!

inteus
Veterán
Veterán

Příspěvek

a nemusí mít člověk vzhledem ke studijnimu planu 60 kreditu ročně ? (ted nemyslim aby ho nevyhodili, ale aby splnil celkovej pocet kreditu za studium)

sehom
Sponzor
Sponzor

Příspěvek

Tak! Konečně v tom udělám jasno:-) :D Dneska mi volal sám Řezníček, jelikož jsem psal mejla děkanovi a ten mu ho přeposlal, jelikož je někde pryč. A tedy, ti co budou mít všechny áčkové zkoušky, nebudou dělat testy na magistra. Naopak ti co maj třeba jen půlku áček a nebo všechny béčka, budou dělat testy ve stylu jako u ing. Pospíchala na počítači ze všech áčkových předmětů. Takže žádný průměry nebudou:-) - toto je minulost.
Zdůvodnil to tím, že díky áčkovým předmětům má student informace k magistrovi, kdežto béčkařům tyto informace chybí.

mekánik
Veterán
Veterán

Příspěvek

OK takže je to přesně tak, jak to bylo upečeno v r. 2008, jak je to ve vyhlášce a BK. Dík a už mě neděste.
I'm your father!

Zamčeno

Zpět na „Archiv“