Navazujici mag. studium

Archiv neaktuálních či jinak přebytečných příspěvků.
Zamčeno
J.Cole_10

Navazujici mag. studium

Příspěvek

Ahoj
Mate někdo představu jak probíhá oborový pohovor???

David

Re: Navazujici mag. studium

Příspěvek

Pokud projdeš písemným testem, tak oborový pohovor většinou spočívá v tom, že tě přivítají u nich na oboru a sdělí ti, jaké "vopruzy" (rozuměj předměty ze ZS či jejich varianty) si musíš na základě prokázaných neznalostí z přijímacího testu zapsat. A dohodnou s tebou co a jak. Ten pohovor už není nějaká "zkouška" nebo tak něco...

J.Cole_10

Příspěvek

Ja měl dobrej pruměr (jako sposta dalšich co znám), takže jdu rovnou na ten pohovor bez těch testů......

Tzn. že jsem prakticky přijatej??

David

Příspěvek

Aha, no tak já to měl stejně... Tak to bude asi vypadat pohovor zhruba následovně:

Dobrý den. posaďte se... jsme rádi, že jste se rozhodl pokračovat... tady máte studijní plán... děkujeme, nashledanou :-)

Ano, jestli máš dobrý průměr a jdeš rovnou na pohovor, jsi defacto přijatý, na tom pohovoru se už dohadují jen detaily tvého studia :-)

Vy to už máte normálně, ale náš (nástup říjen 2007) ročník navazujícího si ještě dohadoval na pohovoru individuální studijní plán.

Shrnutí - ten pohovor je už formalitka :)

J.Cole_10

Příspěvek

Dik za info

jardik.nevim

Příspěvek

nemate nekdo ten vypracovany test co tam maji na strankach??

Richard

Příspěvek

Ahoj, máte někdo představu o hodnocení toho vstupního testu, obtížnost, ...? Jsem z FS, pokračuju dál, ale matiku si třeba už moc nepamatuju. Je tu někdo, kdo si tím prošel a sdělil by detaily?:) klídně přes SZ, díky

silver.man

Příspěvek

taky by me to zajimalo,bohuzel jsem se nedostal pod požadovanej průmer tak by me zajimalo jak obtiznej je ten test co budeme delat,z toho vzorovýho bych uspael jen na ty technologii protoze sem technolog ale všechno ostatní (matika,fyzika,mechnaika) si už teda vazne nepamatuju a jen bych to tipoval

Zamčeno

Zpět na „Archiv“