KON2 - zadani ventilu

Archiv neaktuálních či jinak přebytečných příspěvků.
Zamčeno
angela.zuza

KON2 - zadani ventilu

Příspěvek

Ahoj, prosím vás, včera nám Slanec zadal zadání, č mého zadání je 136, všichni máme takle vysoký čísla řekl nám ať si to buď koupíme na karláku nějaký desky k tomu ventilu anebo že to stáhneme na netu, jenže at hledám jak hledám tak prostě nemůžu najít zadání, ostatní věci tam jsou ty tabulky a tak, a tak elsi někdo nevíte kde by se to dalo najít nebo elsi jste si to někdy někdo nekoupil a nemohl nám pomoct :wink:

//Styxer: přesun z RS

sehom
Sponzor
Sponzor

Re: KON2 - Konstruování 2 - Ventily

Příspěvek

Já jsem měl slance minulý rok a co si pamatuju, tak on to bral z těch starých zadaná, ne z těch jak jsou na webovkách:-)
Je to boj:-)...uvidí se kdo vyhraje:-)

angela.zuza

Re: KON2 - Konstruování 2 - Ventily

Příspěvek

sehom píše:Já jsem měl slance minulý rok a co si pamatuju, tak on to bral z těch starých zadaná, ne z těch jak jsou na webovkách:-)
a nevíš kde najít teda ty zadání?

FreeriderCZ

Re: KON2 - zadani ventilu

Příspěvek

Taky by mě zajímalo jestli se to dá někde sehnat kromě zakoupení na karláku.

..::TV::..
Veterán
Veterán

Příspěvek

karlák to jistí, ja to koupil tam

jinak hodne stesti u slance, to je clovek ktery nikdy nevi co chce, no za¨zijete legraci... :lol:
Co patří do HLAVNÍ DISKUZE? Otázky,odpovědi,ztráty a nálezy,obecné poznatky,shánění referátů apod.
Co patří do ročníkových sekcí? Vše podstatné. Kvalitní informace a soubory, které ostatním pomůžou při studiu.

GReddy
Veterán
Veterán

Příspěvek

zkus projet toto podle ústavu

https://ssl.fs.cvut.cz/studium/

login jako do kosu

sehom
Sponzor
Sponzor

Příspěvek

Já jsem si to tehdy od někoho zkopíroval, ale je to ze starých skript, nějakej ten seznam zadání:-)
Je to boj:-)...uvidí se kdo vyhraje:-)

MIKIMONTANO

Příspěvek

ahoj. Mam KON2 u p.Pospichala. a dostala jsem zadani ventilu cislo 8 :? :? . Nemate nahoduo nekdo podobne cislo zadani? a jeste mam jeden proble ze hledam nekoho kdo bych mohl me pomahat z KON2 - samozrejne za domluvenou cenu \hod kazdy tyden :) . odepisujte na ICQ 393028437 .;) nebo na e-mail: tetjanka@seznam.cz

Zamčeno

Zpět na „Archiv“