Tak me zajma jak ste na tom vy?
Ja mam takovej pocit, ze tenhle rok byla silena umrtnost tretaku.
A tem co postoupili, preju hodne stesti...
Reklama • Odstranit reklamy
|
jo to je jasny, delal sem spoustu zkousek a nektery teda byly dobry haluzerobert píše:ano urcite se na to nevyplatí srát. Myslim si ze taky na tydle skole dost pomuze náhoda. Viz ústní z konu a fyziky je neco jinýho delat zkousku u Machyla nez u Pospíchala a fyziky u Černýho než u Veselý. Párkrát ti vyjdou učitelé nebo ne a pak je studium uplne o necem jinym.
testem sem prosel na 57%...no a hnedka na ustni, kde mi dal nakreslit blbej zavrtnej sroub, tak sem ho vyfasnul, tak jak ho ma ve skriptech ale nezakreslil sem zacatek zavitu a von rekl, ze to je uplne blbe...smejdikDavid píše:KON se rozhodně napodruhý nevyplácí. já to dal na druhej termín (napoprvý jsem měl jen 14 bodů z testu). Na druhej 16 (potřeba bylo 15), sedl jsem ke Slancovi, ten mi dal pár celkem snadnejch otázek (půlku zkoušení řešil nějakej "příklad z praxe" - jak bych sešrouboval nějaký trámy co si koupil na chatu) a šel jsem s dvojkou šťastnej jak blecha...
BTW není problém si k testu například do tabulek narvat taháků jak nam..dáno, nejlépe si sehnat soubory těch testových otázek a napsat si tam řešení...
EDIT: Ještě dotaz - vyhodil tě Pospíchal u ústní, nebo jsi neprošel testem na PC?

Vsak ty ZT sis měl domluvit osobně s vyučujícím, tam se nic nevypisavalo..jukyn píše:Tak jsem též ve druháku,KON na první pokus ale haluz jako prase holt Furbacher zlatej člověk:)
FYZ na 2hej pokus s panem Černým,u něj platí,že kdo sáhne na kliku tak má trojku.
No a MATII na první flek o bod za tři:(
Ale velká spokojenost,bohužel jediná kaňka je to že nevypsali žádné termíny na ZTII takže an druhej zápis:(Jednokreditovej:(((
REKLAMA
Provoz fóra je financován pomocí reklamy. Sponzorům se reklama nezobrazuje. |