Opakování zkoušky, když chci lepší známku
-
FliegenderZirkus
- V.I.P.

Opakování zkoušky, když chci lepší známku
Ahoj, zajímala by mě následující věc: řekněme, že při prvním pokusu dostanu ze zkoušky "E" a nebudu spokojený (ano, i takoví lidé existují
), známku si nenechám a přijdu příště. Jenže pak dostanu z obou dalších pokusů nedostatečně. Znamená to, že jsem předmět neudělal? A co mi napíšou po prvním pokusu do indexu? Předem dík
-
coffy
Re: Opakování zkoušky, když chci lepší známku
Ahoj, je to přesně jak říkáš, pokuď si první známku nevemeš a pak zkoušku dvakrát neuděláš, máš jednoduše smůlu. Znal jsem jednoho kluka, co si takhle nevzal známku a pak neudělal a musel na druhej zápis.
-
FliegenderZirkus
- V.I.P.

Díky, myslel jsem si to, nakonec to z určitýho pohledu je logický, i když se mi to samozřejmě nelíbí.
- alkie
- Veterán

Jen doplnek k cemu si se ptal. Pokud si nevezmes znamku, mas automaticky "F" a do indexu zapisou klasicky jen datum bez znamky.
http://www.speedtest.net/result/1258256262.png - 344 Mbps down, 106 Mbps up 
PS: Kdyz neco hledam, pouziju nejdriv fci "hledat" ---> HLEDEJ ZDE a teprve potom neco pisu...
PS2: Pokud neco hledam, co zde nemusi byt, tak hledam zde http://www.si.to.kurva.vy.googluj.cz/
PS: Kdyz neco hledam, pouziju nejdriv fci "hledat" ---> HLEDEJ ZDE a teprve potom neco pisu...
PS2: Pokud neco hledam, co zde nemusi byt, tak hledam zde http://www.si.to.kurva.vy.googluj.cz/
-
martin190
- Sponzor

Jestli jsi šikovný student, doporučuju nebrat E nebo brát pouze ve výjmečných případech (poslední termín, debilní předmět,..) Na druhý pokus budeš umět jistě lépe a vezmeš lepší známku.
Mě se stalo u numerické matiky, že jsem nevzal trojku, za týden jsem to zkusil znova a to už jsem si jí vzal. Asi to pro mě těžká zkouška.
Když máš průměr z celého studia lepší než 2,00, můžeš pokračovat na magistra rovnou bez příjmaček a bez opakování předmětů. Dobrý průměr je výhoda i u některých zaměstnavatelů.
Mě se stalo u numerické matiky, že jsem nevzal trojku, za týden jsem to zkusil znova a to už jsem si jí vzal. Asi to pro mě těžká zkouška.
Když máš průměr z celého studia lepší než 2,00, můžeš pokračovat na magistra rovnou bez příjmaček a bez opakování předmětů. Dobrý průměr je výhoda i u některých zaměstnavatelů.
-
sehom
- Sponzor

Až na to, že tento rok je posledním kdy se bere na průměr:-)
Je to boj:-)...uvidí se kdo vyhraje:-)
-
jukyn
- V.I.P.

Taky neco pridam do pranice,zde na CVUT by melo fungovat i toto...
Druhe zapsani predmetu i po udělání.
Napr.
ostanes za E, vezmes si to, ale vis ze mas na lepci, tak si to zapises znovu kdyz je moznost.A udelas na B, pak budes mit v kosu B misto E a neriskujes tim neudelani predmetu...Takhle to funguje na FELU, u nas by melo take.
Druhe zapsani predmetu i po udělání.
Napr.
-
FliegenderZirkus
- V.I.P.

Přijímání na magist. studium jsem pochopil tak, že postačující podmínkou je složení všech 14 zkoušek úrovně A, nehledě na známky z nich. S druhým zápisem je to zajímavý trik, ale tak daleko asi zajde málokdo
Já nejspíš ne, ale dík za tip