Ahoj,kdo máte zkušenosti ze seminéře s postupovými testy z pružnosti a pevnosti 2. Kdo je lepší? Vítek nebo Doubrava?
Díky moc
Seminář Vítek nebo Doubrava?
-
convict
-
kokosy
- V.I.P.

Re: Seminář Vítek nebo Doubrava?
Jestli se to fakt chceš naučit,tak běž k Vítkovi.Ten má celkem nadání to naučit.Sice tě bude vyvolávat během semináře a má trochu chaotický výklad(díky tomu jsem byl pořád ve střehu).Ale myslím,že to je jeden z nejlepších učitelů.
K.Doubrava taky není špatný,nevykládá to tak chaoticky.Vysvětluje jasně a srozumitelně.
Každému vyhovuje někdo jiný.
Já osobně bych dal přednost K.Vítkovi.
K.Doubrava taky není špatný,nevykládá to tak chaoticky.Vysvětluje jasně a srozumitelně.
Každému vyhovuje někdo jiný.
Já osobně bych dal přednost K.Vítkovi.
-
HK-racer
- V.I.P.

zcela na férovkuu: pakliže se pružnostnickej Vítek porovnává s kymkoliv, tak je vítěz on. Ten chlap je FRAJER NEJVĚtŠÍ !!! Pružnost, kterou učí on, budeš chápat, ať se ti to líbí nebo ne. A jelikož pružnost II (neboli VSPB..) bude zkoušet jenom on, tak se určitě vyplatí si zaseminářovat u něj. Je to prostě Odborník a budeš to i ty, až u něj tu pružnost absolvuješ !!
-
Cassal
- Veterán

Pochybujem ze tohto roku bude pruznost 2 skusat uz len Vitek. Cela skuska je v podstate len pisomka a tu opravuje kadekto.
-
k
-
k
Probihaji normalne seminare tento tyden nebo budou uz jen zapocty?
CAS - Computer Aided Student
-
k
Ahoj, probirala se na seminari plasticita? Mohl bych nekoho poprosit jestli by se nepodelil o priklady?
Diky predem!
Diky predem!
CAS - Computer Aided Student
-
Peli
- V.I.P.

tady dávám tak nějak všechno co sem měl k plasticitě. Je to mix semináře, cvičení(na oboje sem měl Vítka) a toho co sem se snažil spočítat si na písemku ze semináře. Kdyby něco nebylo čitelný, tak stačí napsat co neni čitelný a já se pokusim to napravit, doufám, že to bude ku prospěchu!
-
k
-
Peli
- V.I.P.

Jo neni zač, jen aby Ti to k něčemu bylo