ČZU technicka fakulta
- Sonny Burns
- V.I.P.

ČZU technicka fakulta
Cau, nemate nekdo zkusenosti, nebo naky informace jak vypada studium na technicky fakulte zemedelky? jestli lehci, nebo tezsi nez tady atd. z FS uz mam docela permanentni nasranost
Naposledy upravil(a) Sonny Burns dne 26. leden 2010, 21:19, celkem upraveno 1 x.
-
sehom
- Sponzor

Re: ČZU technicka fakulta
Se nedivím, když máš v jedné větě tolik gramatických hrubek, jdi raději makat:-)
Je to boj:-)...uvidí se kdo vyhraje:-)
- Mr. X
- Sponzor

Prvni semestr? 
- Sonny Burns
- V.I.P.

Treti semestr.
jinak sehom at radsi sklapne, narozdil vod nej mam fyzII hotovou na prvni zapis a ackovy zkousky vsechny zatim. ze dokaze votevrit penezenku a vysolit prachy neznamena ze si taj bude votvirat drzku.
jinak sehom at radsi sklapne, narozdil vod nej mam fyzII hotovou na prvni zapis a ackovy zkousky vsechny zatim. ze dokaze votevrit penezenku a vysolit prachy neznamena ze si taj bude votvirat drzku.
-
sehom
- Sponzor

-
james7
Mě by spíš zajímalo jestli je reálný přejít na zemědělku technickou fakultu po ukončení bakaláře na magisterský? Na jaký obor atd...
-
sehom
- Sponzor

Určitě, mám kámošku, co udělala školu v Pardubicích a pak přešla sem na dopravku, jen dělala přijímačky, takže to je reálné:-)
Je to boj:-)...uvidí se kdo vyhraje:-)
-
james7
Nebo se zeptám jinak, kde dodělat magisterský studium na jiný škole než na CVUT, ne že by se mi tu nelíbilo,ale tohle je fakt moc:-)
- Mr. X
- Sponzor

V Brně 
-
commander304
- V.I.P.

Proč by to proboha nešlo? Právě proto existuje strukturovaný studium. A když uděláš přijímačky, tak můžeš jít na magisterský studium třeba na filozofii. To je každýmu úplně jedno jakou školu jsi dělal před tím, důležitý je mít ukončený Bc. studium
-
uncecko
tos myslel vazne s tou otazkou jestli je zemedelka tezsi?

-
commander304
- V.I.P.

Co já vím, tak ČVUT si dělá prdel z ekonomky a ekonomkáři si dělají prdel ze Suchdola. Z koho si ale dělá prdel ČZU? 
- Jenda10
- V.I.P.

Co já vím, tak prdel z ostatních si dělají zpravidla ti, co mají problémy sami se sebou...
Když s někým nelze vyjít, je třeba s ním vyběhnout:-)