PVP Preclík
- pelcinu
PVP Preclík
Zdravím, kdo jste byli na zkoušce z PVP, můžete prosím napsat průběh zkoušky a své dojmy...
-
knockknock
Re: PVP Preclík
Nejvetsi davacka na skole, staci se naucit vypracovany otazky, tj asi 4 A4, uz je nemam, ale nekde asi jsou, a v kabinete u nej si vylosujes 4 otazky a pak vypracujes 2, ktery ti sedej, proste pohoda....po 3 hodinach uceni za 2
-
jukyn
- V.I.P.

nesouhlasím, na preclíka je učení ztráta času.
Neuč se, pouze si vytiskni ty vypraC.OTÁZKY A opiš je tam...dostaneš za C za nic...na lepší je třeba se naučit otázky z WEBu...
Neuč se, pouze si vytiskni ty vypraC.OTÁZKY A opiš je tam...dostaneš za C za nic...na lepší je třeba se naučit otázky z WEBu...
- Darkover
- V.I.P.

Zdravim, někde jsem čet, že se u týhle zkoušky může používat jakákoliv literatura, takže to prostě jenom opíšeš a jdeš....ví někdo, jestli je to pravda?
"Nevyčerpá tě, když jdeš příliš rychle, ale to, že jdeš pomalu a začínáš se nudit." - Clifford Lee Burton
- ignor
musíš toho ale opsat dost
mě řek, že toho mám málo... a ještě jsem mu musel o něčem povídat, aby se uklidnil a usnul.
..::I CAN HAS VALVE::..
- Darkover
- V.I.P.

Takže když si sebou vezmu přednášky a opíšu to z toho, tak by to mělo bejt v klidu, ne? Jdu tam zejtra a nějak jsem se na to skoro ani nepodíval
Jen tak, pro zajímavost....kolik jsi toho napsal, když ti řek, že to je málo?
Jen tak, pro zajímavost....kolik jsi toho napsal, když ti řek, že to je málo?
"Nevyčerpá tě, když jdeš příliš rychle, ale to, že jdeš pomalu a začínáš se nudit." - Clifford Lee Burton
-
shamania
Dyt ty otazky jsou i tady na strojarovi vypracovany. Staci hledat. Takze jen vytisknout a na zkousze nalistovat otazku a "opsat". Pan Preclík nic horšího než C nedává.. spolíhá na to, že to ale nikdo nebude zneužívat.
- V.I.P.

Jo, ty vypracovaný otázky mám...šlo mi jenom o to, jestli je vážně povolený to opisovat z literatury.....takže díky za pomoc...
-
james7
Jsou letos ty otázky stejný jako na webu?
Naposledy upravil(a) james7 dne 20. prosinec 2011, 19:17, celkem upraveno 1 x.
-
sehom
- Sponzor

Na přednášce říkal, že asi jednu změní...tudíž by měly být
Je to boj:-)...uvidí se kdo vyhraje:-)
-
darkbluee
- V.I.P.

Nemate nekdo ty vypracovany otazky na ty 4 A4? Nikde jsem to tady nenasel.

-
Vaňous
- V.I.P.

Já sem tam byl v pondělí. Zkouška probíhala tak, že jsme si vzali lístek se 4 otázkama, měli jsme vypracovat jen dvě. Na půl hodiny odešel a mohli jsme používat co jsme chtěli. Já sem měl vytiskly ty vypracovany otazky co tady jsou, opsal jsem to z nich. Po půl hodině přišel, vzal si pisemku zkouknul kolik toho člověk má, po 10 vteřinách psal známku.Zeptal se jestli bereš za C, na lepší bych musel jít ke zkoušení, a bylo po. Sice to nemam potvrzený ale myslim si ze to takhle dělá pořád. Tudíž zbytečný se na to učit 
- kein_nick
- Sponzor

Jo, tohle sem urco patri..
NAVZDY
R.I.P. Lokomotiv Jaroslavl 7.9.2011 & Alexander Galimov 2.5.1985 - 12.9.2011
OFF, tesne pod vrcholem ..
R.I.P. Lokomotiv Jaroslavl 7.9.2011 & Alexander Galimov 2.5.1985 - 12.9.2011
OFF, tesne pod vrcholem ..
-
spravce
- V.I.P.

To, co tady všichni píšete, si přečte celý vedení, všichni učitelé a pak to doc. Preclíkovi předhazujou, choděj na něj kontroly atd. Aby se někdo pak nedivil, až ty podmínky předmětu změní nebo to bude učit někdo jinej. Fórum by mělo zůstat celé skryté bez přihlášení. Každej učitel o tim ví, kouká se sem, měněj otázky apod. Přihlášení spočívá v zadání školního mailu, což pochybuju, že oni by ho sem zadávali, nebo je tu nějaký učitel taky? Honza
-
jukyn
- V.I.P.

Souhlasím,
a hlasoval bych pro, vím o pár učitelích, kteří sem chodí a koukají co tu lidé píší....dokonce znám i hlasy, kde učitelé poznali jmenovitě studenta dle přezdívky či stylu psaní.Jsem pro přihlašování pouze a jen skrz školní email.
a hlasoval bych pro, vím o pár učitelích, kteří sem chodí a koukají co tu lidé píší....dokonce znám i hlasy, kde učitelé poznali jmenovitě studenta dle přezdívky či stylu psaní.Jsem pro přihlašování pouze a jen skrz školní email.