Ahoj, ted jsem absolvoval predmet anglictina pokrocili a chci si do zimniho semestru ted zapsat tu nejvyssi moznou zkousku z anglictiny. Ale kos mi nabizi 3 zkousky a nevim jaka z nich je ta nejvyssi.
Angličtina - zkouška pro bakalářské studium
Angličtina pokročilí (vyšší zkouška)
( Angličtina nižší střední (nižší zkouška) )
poradte prosim, diky
Zkouska z anglictiny
-
xax
- V.I.P.

- cackler
- V.I.P.

Re: Zkouska z anglictiny
tady to máš rozepsaný: http://jazyky.fs.cvut.cz/?faid=01011100
-
xax
- V.I.P.

Ja z toho nejsem vubec chytrej
Je to teda tak, ze pokud chci tu nejvyssi moznou zkousku (a uz pak se nemuset az do konce ing zabejvat anglictinou), tak si mam dat tu bakalarskou zkousku?
- cackler
- V.I.P.

bakalařská je pro bakaláře a na INGu si budeš muset udělat magisterskou, předem si ji udělat asi nejde. to se spíš zeptej na studijnim.
- Jenda10
- V.I.P.

Počkej, v navazujícím magisterském studiu se už snad žádná zkouška neskládá, ne?
Když jsem se díval do Bílé knihy 2010/2011 (a před dvěma lety do vyhlášky studijního o studiu jazyků), tak tam píšou, že studenti navazujícího magisterského studia mají možnost si zapisovat volitelné předměty a rozšiřovat znalosti, jinak žádnou povinnost nemají.
Jestli se nepletu, tak dvě zkoušky z jazyka (vyšší a nižší úroveň) skládali jenom dřívější inženýři, kteří studovali šest let v kuse......nebo ne?
Když jsem se díval do Bílé knihy 2010/2011 (a před dvěma lety do vyhlášky studijního o studiu jazyků), tak tam píšou, že studenti navazujícího magisterského studia mají možnost si zapisovat volitelné předměty a rozšiřovat znalosti, jinak žádnou povinnost nemají.
Jestli se nepletu, tak dvě zkoušky z jazyka (vyšší a nižší úroveň) skládali jenom dřívější inženýři, kteří studovali šest let v kuse......nebo ne?
Když s někým nelze vyjít, je třeba s ním vyběhnout:-)
-
gogolima
přesně tak. Vím určitě, že navazující magistři co nastupovali vloni nemusejí mít žádnou další zkoušku z jazyka. Je to sice divné, jazyky je potřeba umět, ale prý na tento fakt vedení zapomnělo. Tím líp pro mě, mám jen nižší zkoušku ještě z bakaláře a klid, ale teď mě nic nenutí se tu anglinu učit, bohužel. Třeba pro ty co nastoupí letos budou zase jiná pravidla. A třeba se zase pravidla změní i zpětně pro nás. Na naší školičce je normální měnit pravidla uprostřed hry.
-
xax
- V.I.P.

Dik, to me nenapadlo.Jenda10 píše:Počkej, v navazujícím magisterském studiu se už snad žádná zkouška neskládá, ne?