Seminář z pružnosti pevnosti 1
-
tesitko
- V.I.P.

Seminář z pružnosti pevnosti 1
Ahoj, chci se zeptat, jestli máte někdo zkušenosti ze Seminářem z PP1. Je vypsaný a má ho tedˇpan Doubrava. Tak jestli se tam dá udělat zkouška v pohodě a nebo jestli to byl zbytečný čas tam chodit. Jde mi jen o tu zkoušku. Předem díky.
-
anne
- V.I.P.

Re: Seminář z pružnosti pevnosti 1
Na seminář jsem chodila v letním, teď si ho dám taky. Jako zkouška si myslim, že se tam dá udělat v pohodě, ale musíš bejt připravenej
já moc nebyla a vyhořela na prvnim testu. Píšou se celkem tři, udělat musíš všechny. Snad si pamatuju dobře, že v každym testu jsou tři příklady a u každýho musíš něco mít.. klasika.
Jinak s Doubravou zkušenosti nemám
Jinak s Doubravou zkušenosti nemám
- Jizah
- V.I.P.

aspoň něco z každýho příkladu musíš mít možná tak u Španiela, co jsem psal u Vítka, tak tam bylo jedno, kolik z čeho, člověk musel mít 50% bodů celkem. A zkouška se dá určitě udělat, je li člověk ochotnej se učit během semestru, možná i líp jak normálně, protože krom toho, že máš na každym z testů míň okruhů, tak i případná odvozovačka pro Áčkaře se bude týkat právě daných okruhů.
I když chodit tam jen kvůli zkoušce - tzn ukázat se jen na testy - asi není nejlepší nápad, přece jenom se tam na to dá připravit líp, než jen na pár hodinách cvičení
I když chodit tam jen kvůli zkoušce - tzn ukázat se jen na testy - asi není nejlepší nápad, přece jenom se tam na to dá připravit líp, než jen na pár hodinách cvičení
a still more glorious dawn awaits. Not a sunrise, but a galaxy rise. A morning filled with 400 billion suns. The rising of the milkyway
-
Cassal
- Veterán

Doubravu ako ucitela mozem doporucit, mal som ho na pruznost 2 a styl vysvetlovania mi vyhovoval. Na seminar tusim treba riadne chodit (niektori vyucujuci robia dochadzku na zaver
.
Kazdopadne vela stastia s pruzinou.
Kazdopadne vela stastia s pruzinou.