NJ - vyšší

Archiv neaktuálních či jinak přebytečných příspěvků.
Zamčeno
viper

NJ - vyšší

Příspěvek

Ahoj,
chtěl bych se zeptat, jestli výuka v letním semestru navazuje na výuku ze zimního semestru v předmětu "Němčina vyšší střední". Jedná se o to, že jsem neabsolvoval výuku v zimním semestru a rád bych ji absolvoval v letním, jenže nevím, jestli ta absence zimního semestru nebude mít nějaké vážné důsledky na průběh toho letního a následné složení bc. jazykové zkoušky.

k

Re: NJ - vyšší

Příspěvek

Melo by to navazovat....
CAS - Computer Aided Student

Infinitka
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek

Ahoj,
dalo by se říct, že všechny němčiny na sebe nějakým způsobem navazují. V kurzech od začátečníků po vyšší střední se pracuje s knihou Německy s úsměvem a v každém semestru se udělá několik kapitol, až se v LS vyšší střední dojede celá kniha. Myslím si však, že není zas až takový problém absolvovat kurz v letním semestru bez toho v zimní. Moc se neodkazují na to, co se probíralo v ZS :lol:
Jestli chceš skládat zkoušku, tak je dobré mít zápočet z němčina pokročilí, jelikož pak nepíšeš srovnávací test (píšeš jen zkouškový test a pak jdeš případně k ústní). Také tě tam už učí technická slovíčka, které se ti hodí ke zkoušce. 8)

Slamik
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek

podle mě stačí mít zápočet z němčina vyšší střední a můžeš jít ke ZK a ne jak říkaš z pokročilích!

Mr. X
Sponzor
Sponzor

Příspěvek

Slamik: Takhle to bylo když změnili požadavky z nižší zkoušky na vyšší. Teď když jsou ty zkoušky označený "... pro Bakaláře" tak je potřeba zápočet z úrovně pokročilý. Aspoň teda u angličtiny, ale předpokládám, že u NJ to bude stejně.

@rnie
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek

Já jsem dělal zkoušku "Němčina - zkouška pro bakalářské studium" minulej rok v letním semestru a stačil mi zápočet jen z "vyšší střední" abych nepsal ten ověřovací test. Asi je nejlepší se informovat přímo u učitele, protože se pořád něco mění a na webu nejsou aktuální informace :)

Infinitka
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek

Ahoj,
v požadavcích pro Bakalářskou zkoušku z NJ pro 1., 2., 3. ročník je zápočet z Němčina pokročilí http://jazyky.fs.cvut.cz/?faid=01011100. Prváci již mají tuto němčinu povinně a vyšší ročníky místo ní píšou srovnávací test. Tento týden o něm mluvila i paní Kommová. :roll:

Slamik
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek

OK, ja jsem ve čtvrťáku, tak teda ke zkoušce co jsem pochopil potřebuji Nemčina vyšši střední, abych nepsal vstupní test. 1. 2. 3. ročník potřebuje pokročilý.

Infinitka
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek

Ahoj,
jestliže jsi unikl bakalářský zkoušce a budeš ještě dělat nižší zkoušku, tak by ti měla stačit jen vyšší střední podle toho, co tam píšou. Stejně by možná nebyl na škodu mail někomu na ústav (Kommová, Vítková) a ten by ti napsal zaručený informace. :lol:

Zamčeno

Zpět na „Archiv“