Matematika 3
-
KISS
Matematika 3
Čau lidi, napište mi někdo, co bylo za příklady na zkoušce z MAT 3.Díky...
- ALbi
- Čestný strojař

-
robert
- V.I.P.

mat 3 - help
ahoj lidi mám takovej zákys....v prikladech s odhadem partikularniho reseni.....treba takovej priklad 3 z resenyho predtermínu podotázka b
xp xp(s teckou) a xp(se dvema) samozrejme vim jak na ne....ale jak zjistit koecifienty A a B....sem uz asi totalne vygumovanej z toho ucení...
píše se tam ze dosadim do puvodni rovnice a porovnám s f(t)... ale co za co dosadim...?......pls... moc dík
xp xp(s teckou) a xp(se dvema) samozrejme vim jak na ne....ale jak zjistit koecifienty A a B....sem uz asi totalne vygumovanej z toho ucení...
píše se tam ze dosadim do puvodni rovnice a porovnám s f(t)... ale co za co dosadim...?......pls... moc dík
- ALbi
- Čestný strojař

Mám nafocenej svůj sešit od Mráze ,je to tam přesně vysvětlený. Nebo aspoň je to postupně jak co máš dělat. Snad Ti to pomůže
Odhad partikulárního řešení - cvičící Mráz
Odhad partikulárního řešení - cvičící Mráz
- Přílohy
Naposledy upravil(a) ALbi dne 09. únor 2008, 18:00, celkem upraveno 1 x.
Follow your intuition and embrace the change!
- GReddy
- Veterán

- ALbi
- Čestný strojař

- GReddy
- Veterán

- ALbi
- Čestný strojař

voalá 
Tak tady to máš...jsou to dvě po sobě jdoucí cvičení... Mělo by to být krok po kroku pochopitelný,a navíc se tu někde válí i ta moje spočítaná písemka,tak ta by ti taky mohla pomoct...
Fourierovy řady - ofocený sešit ,cvičící Mráz
Tak tady to máš...jsou to dvě po sobě jdoucí cvičení... Mělo by to být krok po kroku pochopitelný,a navíc se tu někde válí i ta moje spočítaná písemka,tak ta by ti taky mohla pomoct...
Fourierovy řady - ofocený sešit ,cvičící Mráz
- Přílohy
- GReddy
- Veterán

-
robert
- V.I.P.

- GReddy
- Veterán

prosimte albi
u toho prvniho prikladu na Fourierovky (mimochodem fakt je to dobre napsany, konecne jsem ty rady pochopil) tak u posledni casti kde vypisujes radu mas " *cos" nema tam byt nahodou sin?
protoze vzorec je ak*cos + bk*sin a ak je 0 takze to vypadne ne? nevim jen se ptam, prijde mi to logicky
u toho prvniho prikladu na Fourierovky (mimochodem fakt je to dobre napsany, konecne jsem ty rady pochopil) tak u posledni casti kde vypisujes radu mas " *cos" nema tam byt nahodou sin?
protoze vzorec je ak*cos + bk*sin a ak je 0 takze to vypadne ne? nevim jen se ptam, prijde mi to logicky
- ALbi
- Čestný strojař