Jak probíhá zkouška z techniky prostředí?
-
Yaris
Jak probíhá zkouška z techniky prostředí?
????? díky...
-
aC!d
Začíná se testem, jsou to tři příklady. Já měl ve čtvrtek:
1. Dán počet lidí, kolik vydechujou CO2, nejvyšší přípustná koncentrace CO2, koncentrace v přiváděném vzduchu. Spočítat kolik je třeba přivádět vzduchu, aby nebyla překročena nejvyšší koncentrace
2. Směšování tří vzduchů. U každého dána teplota, hm. tok a měrná vlhkost.
Spočítat stav po smísení
3. Aerace. dáno všechno možný, spočítat plochu přiváděcích a odváděcích otvorů.
Kdo to napsal, tak ústní. Němec byl docela nepříjemnej, ale dává jednu otázku, pokud víš, tak ti to dá, pokud nevíš, tak jdeš. Dával hladiny hluku, průběh teploty při prostupu stěnou, podmínku kondenzace ve stěně, pak nějaký zákony zachování energie atd. Jinak nevim
Bašta sice vypadá víc v pohodě, ale co vim, tak tam lidi zkoušel třeba 15 minut do podrobna z jedný věci. No nevim u Němce je to asi o štěstí na otázku u Bašty na všeobecný znalosti předmětu.
Zlom vaz
1. Dán počet lidí, kolik vydechujou CO2, nejvyšší přípustná koncentrace CO2, koncentrace v přiváděném vzduchu. Spočítat kolik je třeba přivádět vzduchu, aby nebyla překročena nejvyšší koncentrace
2. Směšování tří vzduchů. U každého dána teplota, hm. tok a měrná vlhkost.
Spočítat stav po smísení
3. Aerace. dáno všechno možný, spočítat plochu přiváděcích a odváděcích otvorů.
Kdo to napsal, tak ústní. Němec byl docela nepříjemnej, ale dává jednu otázku, pokud víš, tak ti to dá, pokud nevíš, tak jdeš. Dával hladiny hluku, průběh teploty při prostupu stěnou, podmínku kondenzace ve stěně, pak nějaký zákony zachování energie atd. Jinak nevim
Bašta sice vypadá víc v pohodě, ale co vim, tak tam lidi zkoušel třeba 15 minut do podrobna z jedný věci. No nevim u Němce je to asi o štěstí na otázku u Bašty na všeobecný znalosti předmětu.
Zlom vaz
-
Bigi
Re: Jak probíhá zkouška z techniky prostředí?
[/quote]Pech píše:na píču
-
Yaris
Tak písemná byla ze cvičení, Aerace (zpočítat plochy otvorů), h-x diagram (smíšení dvou hm. průtoků a pak zchladit a zpočítat výkon chladiče), třetí byly škodliviny (v místnosti je tolik a tolik lidí, každy zpotřebuje tolik a tolik m3 vzduchu, CO2-NPK a CO2 v přiváděném vzduchu zadaný a zpočítat potřebný obj. tok přiváděný do místnosti)..
Ústní jsem byl u Novýho, drsnej dědula
, ale rozhodně člověka nechtěl hned vyhodit, ale drbal a zvyšoval hlas docela často
..Ptal se mě na rozložení tlaků v potrubní síti s ventilátorem, kde se měnili průřezy potrubí a pak chtěl vědět jestli člověk rozumí tomu co odečetl u písemky v h-x diagramu, hlavně ho zajímala entalpie, na tom jednu holčinu myslím i vyhodil..Jinak to dal docela dost lidem..Hodně štěstí.. 
Ústní jsem byl u Novýho, drsnej dědula
-
Návštěvník
Technika prostředí
Mohl by mi někdo zaslat příklady ze cvičení na techniku prostředí?
martin.schmeller@zvvz-enven.cz
martin.schmeller@zvvz-enven.cz
-
Yaris
Tady máš výcucy pokud o nich ještě nevíš, jsou tam i příklady co se počítaly na cvičení:
http://www.copanek.cz/
http://www.copanek.cz/
-
Návštěvník
Yaris píše:Tak písemná byla ze cvičení, Aerace (zpočítat plochy otvorů), h-x diagram (smíšení dvou hm. průtoků a pak zchladit a zpočítat výkon chladiče), třetí byly škodliviny (v místnosti je tolik a tolik lidí, každy zpotřebuje tolik a tolik m3 vzduchu, CO2-NPK a CO2 v přiváděném vzduchu zadaný a zpočítat potřebný obj. tok přiváděný do místnosti)..
Ústní jsem byl u Novýho, drsnej dědula, ale rozhodně člověka nechtěl hned vyhodit, ale drbal a zvyšoval hlas docela často
..Ptal se mě na rozložení tlaků v potrubní síti s ventilátorem, kde se měnili průřezy potrubí a pak chtěl vědět jestli člověk rozumí tomu co odečetl u písemky v h-x diagramu, hlavně ho zajímala entalpie, na tom jednu holčinu myslím i vyhodil..Jinak to dal docela dost lidem..Hodně štěstí..
Naposledy oživil Anonymous v 01. červen 2008, 13:51