příspěvek

Archiv neaktuálních či jinak přebytečných příspěvků.
Zamčeno
crock

příspěvek

Příspěvek

Nepřišel Vám už příspěvek na kolejné? Loni to přišlo po Vánocích a teď nic.

GReddy
Veterán
Veterán

Příspěvek

me to prislo zhruba pred tydnem, co vim prislo to lidem co jsou zhuba v prostredku abecedy

crock

příspěvek

Příspěvek

Tak to je divný, já jsem od N, to už bych to měl mít taky. Nebude to tim druhým zápisem? třeba nedostanu letos vůbec nic. :lol:

TOMik

Příspěvek

ja jsem od V a uz to asi tyden mam...

David

Re: příspěvek

Příspěvek

crock píše:Tak to je divný, já jsem od N, to už bych to měl mít taky. Nebude to tim druhým zápisem? třeba nedostanu letos vůbec nic. :lol:
Tušíš správně, jestli jsi "restartér", tak dostaneš prdlajs :-)

crock

restart

Příspěvek

A proč mě teda u zápisu tak otravovali s číslem účtu. Jsem koukal do těch vyhlášek a o restartu tam neni nic psáno.

David

Re: restart

Příspěvek

crock píše:A proč mě teda u zápisu tak otravovali s číslem účtu. Jsem koukal do těch vyhlášek a o restartu tam neni nic psáno.
Nevím jak přesně je to tam formulováno, tuším, že něco ve stylu "studuje daný studijní program poprvé". Ale pokud jsi restartoval, tak to tak je. Číslo účtu chtějí standardně, to s tím nijak nesouvisí...

Jinak čerstvý příklad - kolegyně z navazujícího magisterského byla nejdřív na ing. studiu, odsud přešla na Bc., dodělala ho a teď pokračuje na navazujícím ing. Příspěvek nebere, protože na ing. studiu nestuduje poprvé :D

P.S: Oni tomu ve vyhláškách opravdu neříkaj "restart", čti to pozorně, mě se to hledat nechce, ale ta formulace o tom, že když jsi na škole podruhý, máš peška, tam někde je :D

crock

restart

Příspěvek

No já vim, že tomu tak řikaj. Ale 2.500,- dávat za tu díru na koleji se mi nějak nechce, asi vážně začnu uvažovat o něčem jiným. Kdybych aspoň loni studoval, neuspěl atd., ale já na tý škole byl přes měsíc a to vlastně ne svou vinou. Protože mi na SUZ slíbili kolej, který jsem se nedočkal, tak jsem s tim seknul, komu by se taky chtělo každej den 200km jezdit. :roll: Ale koukam, že nejsem sám, někdo už to tu taky psal tohle. To co píšeš je něco podobnýho, holt si musíme dávat pozor na ty úřední "formality". Doufam, že nám na to vznikne nárok v tom dalším semestru, který jsme ještě nestudovali. :lol:

crock

oprava

Příspěvek

oprava: neřikaj

David

Re: restart

Příspěvek

Nejspíš nevznikne. Je jim uplně putýnka, jestli jsi vypad po roce nebo po třech. Prostě nejsi na daném studijním programu poprvé, tak máš hotovo, no...

crock

SÚZ

Příspěvek

Tak ať jdou do háje, se SUZ jsou jenom starosti.

Yaris

Příspěvek

200 km a nedostal jsi kolej? Tomu nevěřím, to musela bejt chyba někde jinde :lol: .. A když už jsi studoval na týhle škole, tak nevím co tu vůbec řešíš, to je jasný, že na účet nedojdou.. 8)

crock

kolej

Příspěvek

No jasný no, s tim už nic neudělam. No chyba byla, že jsem se chodil ptát na SUZ, kde mě skoro 2 měsíce odbejvali, přestože mi to slíbili. Měl jsem jít rovnou na konkrétní kolej, ono by se to nějak vyřešilo. Teda takle to udělali kluci pak.

Naposledy oživil Anonymous v 01. červen 2008, 21:18

Zamčeno

Zpět na „Archiv“