TK - Neuspěl jsem,co dál?

Archiv neaktuálních či jinak přebytečných příspěvků.
Zamčeno
zych@fs

TK - Neuspěl jsem,co dál?

Příspěvek

Nazdárek lidy chtěl sem ze jen zeptat co mám dělat když sem neudělal technické kreslení ale kredity na postup do druhého semestru mám. Dá se to dodělat někdy v budoucnu či nedá.

//odděleno od ročníkové diskuze - viz pravidla
//ALbi87

ALbi
Čestný strojař
Čestný strojař

Příspěvek

Normálně postupuješ do dalšího ,tedy 2.semestru. Musíš si to zapsat v dalším semestru a řádně to ukončit (na tzv. Druhý zápis). Pokud to ukončíš,nic se neděje,připíšou Ti kredity a jedeš dál. Pokud to ani tehdy nedáš,budeš vyloučen ze školy z důvodu neplnění studijních povinností (takhle podobně to je ve školním řádu,nebo jak se tomu tady říká :-P )

Připomínám MUSÍŠ si to zapsat v následujícím semestru,tak zní pravidla. Dřív to prý šlo odložit a škemrat před bakalářkou o klasák u nějakýho dávače,to už teď ale neplatí. A myslím si že přečíst si dvakrát skripta a udělat si tahák do tabulek nejspíš zvládneš. Přeju hodně zdaru :-)
Follow your intuition and embrace the change!

Lemondog
Veterán
Veterán

Příspěvek

Pokud už nemáš možnost udělat TK v tomhle zkouškovém období (vyčerpal jsi pokusy, nejsou termíny apod...), tak si ho budeš muset dát za rok na druhý zápis...

Edit... nejsem si jistý jestli musíš zapsat hned další semestr, já bych spíše řekl až za rok (ovšem můžeš pokud bude TK vypsáno v letním semestru)... dříve se to dalo odkládat až na dva roky...
Per aspera ad astra...

kelibor

Re TK

Příspěvek

A to už si vyčerpal termíny? Já nemam jediný zápočet právě z Teku, protože jsem ještě neopravil výkresy a chystám se jít na termín po zkouškách.

kiksa
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek

Já si taky nejsem jistej jestli musíš hned další semestr...
Podle mě pro tebe bude lepší zapsat si ho znova za rok-hned udělat skici,asi 2 součástí z krabičky (ale aby byly dobře-navíc máš je už opravený,takže pohoda) a půjdeš na předtermín-otázky v testu znáš=tahák a nemusíš tam ani chodit...

SVS

Příspěvek

Nemusí to být zrovna další semestr ale první semestr kdy je TK vypsané

insane

Příspěvek

ked nezvladas TK, tak co pak budes delat na KON1 :lol:

kelibor

re

Příspěvek

Ale zvládam TK, jen nemam opravené výkresy. Byl jsem tam za Mrázkem 3x už a dycky tam nebyl.

Lemondog
Veterán
Veterán

Příspěvek

Doporučuju používat telefonní seznam na stránkách fakulty, ušetří ti to mnoho cestování...
Per aspera ad astra...

Nikeš

...

Příspěvek

SVS píše:Nemusí to být zrovna další semestr ale první semestr kdy je TK vypsané
hele, není to pravda. sám jsem to na studijním řešil (i když ne zrovna z TK) když je to předmět zimního, MUSÍŠ si to vypsat v následujícím zimním. Když to uděláš dříve v letním (pokud je vypsán) je to tvoje plus, ale není to nutnost, protože jinak by se ti pak třeba druhý zápisy hodily e dvou semestrů do jednoho a tak. Prostě mám to potvrzený tou studijní referentkou.

Naposledy oživil Anonymous v 05. listopad 2008, 04:56

Zamčeno

Zpět na „Archiv“