Mechanika A

Archiv neaktuálních či jinak přebytečných příspěvků.
Zamčeno
Návštěvník

Mechanika A

Příspěvek

Zdraviem

Nenašel by se tu nekdo kdo ma testy z lonskych roku koukal jsem že tedka ve stredu byl test co byl minulý rok taky ... kdyby je nekdo mel nemohl by je zveřejnit

Nebo nenašel by se tu nekdo kdo by me tu mechaniku mohl nejak slušne vyysvetlit :( vubec nic mi to říká :( :( byl bych moc vdečný určite bychom se domluvili

GReddy
Veterán
Veterán

Příspěvek

pokud mas nejaky konkretni dotaz tak ho sem napis, kdyz budu vedet muzu se pokusit neco malo vysvetlit, dalsi se urcite taky pridaji ;)

ale na kinematiku se me neptej :D

ALbi
Čestný strojař
Čestný strojař

Příspěvek

Jo souhlasim,klidně se zeptej,myslim že to společně dáme dohromady!
Follow your intuition and embrace the change!

Návštěvník

Příspěvek

No ono je to težké potřeboval bych si s nekým sednou nad tím a projet to s nekým kdo to chápe :?

GReddy
Veterán
Veterán

Příspěvek

takze celou mechaniku? hm clovece tak to hodne stesti pri hledani cloveka ve zkouskovem, vysvetlovat neco uplne od zacatku kdyz ten clovek o tom nema ani paru to je na nic...myslel jsem ze si potrebujes par veci ujasnit ale takhle nevim nevim, od ceho byly cvika ze jo..

Návštěvník

Příspěvek

Nepotřebuju tedka stačí až začne prednáškove vždyt možná budou terminy na mechnu vypsane behem semetru ... no tak cvika a ani seminář mi fakt toho moc nedali jako neco viem to je jasné ale potřeboval bych si s nejkým nad tím sednou a projet to s človek co tomu rozumi

ALbi
Čestný strojař
Čestný strojař

Příspěvek

Možná by Ti něco dalo si sednout a přečíst skripta a snažit se je pochopit,NE je jen prolistovat. Jsou napsané velmi hezky,narozdíl od jiných. Je tam sice dost odvozovařek,ale vzhledem k tomu že jsi absolvoval cvičení a seminář,měl by jsi ,pokud jsi tam nespal mít alespoň tušení co Tě čeká ,popř co konkrétně nechápeš. Nebo se snad mýlím?
Follow your intuition and embrace the change!

Návštěvník

Příspěvek

Já už mam všechny zkoušky gatový. V úterý budu v Praze a z mechaniky si toho pamatuju pořád dost ne všechno, ale dost na to abych ti to vysvětlil. Budeš v úterý v Dej. nějak se dohodnem. Přes net něco dopisovat to je na nic,

Návštěvník

Příspěvek

Albi:

No pro me by bylo lepší ty skripta projet s nekým kdo tomu roumí a vysvetlil by mi o co tam jde preci to je lepší si s nekým nad tím sednou kdo tomu rozumí.

Anonym:
V praze budu nejdříve až začne přednáškove

GReddy
Veterán
Veterán

Příspěvek

ty jsi referaty delal nebo ti je NEKDO delal?

Návštěvník

Příspěvek

Prvni a druhý jsem delal sam a poslední jsem nedelal sám to jsem si nechal pomoct vždyt říkám že potrebuju si to jen s nekým projít kdo tomu rozumí víc než já 8)

Návštěvník

Příspěvek

Našel by se tu teda nekdo kdo by si se mnou par krat sednul k mechanice a vysvetlil by mi jí :(

beruška

pomoc

Příspěvek

Ahojky lidičky .. moc prosím .. nemohl by mi někdo pomoc z úkolem nebo nevypracoval by mi ho někdo? jedná se o výpočet sil v prutové soustavě (mechanika pevných těles)práce cca na 2 hodiny.. zaplatím cca 200,- písněte na mail nebo na jiný odkaz moc děkuju.. veronikavojackova@seznam.cz ..... icq 224 472 146 ... případně mobil pouze sms 723 70 85 89

Naposledy oživil Anonymous v 05. listopad 2008, 04:23

Zamčeno

Zpět na „Archiv“