Ať Strojař neumře

Oznámení a diskuze ohledně fungování tohoto webu a jeho souvisejících aktivitách.
Zpětná vazba je pro nás velmi důležitá. Zde můžete přímo komunikovat s adminy, moderátory a dalšími členy týmu Strojař.com.
Pokud máte nějaký dotaz, problém, připomínku či nápad na zlepšení fungování tohoto webu a jeho souvisejících aktivit, zde je to pravé místo :)
Odpovědět
Uživatelský avatar
R3gi
Admin
Admin
Příspěvky: 484
Registrován: 22. říjen 2012, 12:07

Ať Strojař neumře

Příspěvek

Zdravím strojaři!
Naše fórum je unikátním místem, které zajišťuje důležitý úkol – shromažďovat a uchovávat studijní materiály a informace jak pro současnou, tak pro budoucí generaci strojařů.

Aby vše fungovalo, je potřeba o Strojaře neustále pečovat. O to se staráme my, tým správců a moderátorů. Je-li někde špatně zařazený příspěvek, uklidíme ho tam, kam patří. Dohlížíme na jednotnou podobu názvů témat, bráníme fórum před spamem, staráme se o jeho pravidelné aktualizace a rozvoj. To vše a mnohem více zajišťuje právě náš malý tým, složený ze studentů, jako jsi možná právě Ty.
Nic však netrvá věčně, zkušení moderátoři i admini musí časem odejít. Za prací, za rodinou… Čas je neúprosný. Ač to tak možná na první pohled nevypadá, v současné době reálně hrozí, že se nebude mít o Strojaře kdo starat. Co by bylo, kdyby Strojař nebyl?

A právě proto

HLEDÁME POSILY DO NAŠEHO TÝMU

Aktuálně nutně potřebujeme aktivní moderátory, ale rovněž také administrátora.
Práce je to dobrovolná a bezplatná, ale skutečně důležitá. Proto uvítáme jakoukoliv pomoc. Není se čeho bát, nejde o nic složitého, společně všechno zvládneme.
Pomoc může úplně každý – třeba nahlášením chyby či zasláním námětu na zlepšení.
Pokud chceš získat přehled a zkušenost se správou fóra nebo se třeba naučit kódovat, prostor tu určitě najdeme. Nutno podotknout, že hlavním požadavkem je spolehlivost, pečlivost a loajalita. Správu fóra, který má již přes 22 000 členů a které, s trochou nadsázky, už zachránilo život lecjakého studenta, je třeba brát odpovědně.

Ti, kterým není osud Strojaře lhostejný, nechť se prosím přihlásí zde nebo mi pošlou soukromou zprávu či e-mail na admin(a)strojar(tečka)com.

Strojaři sobě!

R3gi
SPONZORING      V.I.P      PRAVIDLA      ZPĚTNÁ VAZBA

Odpovědět

Zpět na „O tomto fóru“