Učitelé - Konstruování I.

Archiv neaktuálních či jinak přebytečných příspěvků.
Zamčeno
anonym

Učitelé - Konstruování I.

Příspěvek

Nevíte jakej je na cvičení z KON I. ing. Karel Petr ? Na přednášky budu mít Slance,takže snad tenhle aspoň pude...
Jo a ještě jakej je Sopko na přednášky z fyziky?

//Styxer: upraven nadpis/i bez Caps Locku si useři topicu všimnou ;)

ALbi
Čestný strojař
Čestný strojař

Příspěvek

Slance jsem na přednášky měl,a přiznám si v něčem je dobrý ale postupem času jsem přebíhal k panu Andrlíkovi. Slanec dělá ze svého oboru vědu,uznávám je to veliký odborník,ale na mě je moc zapálenej. U mě vyhrál na přednáškách Andrlík:-)

Sopko na Fyziku,no radim sedni si do první lavice ,jinak nic neuslyšíš:)
Follow your intuition and embrace the change!

kokosy
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek

Ja tedy jsem ani neslyšel z první lavice:),pak když začal kreslit malý obrazky na tabuli a vsechno do nich...az na konec presel na vyuky ze skript

Na kon prednasky jsem chodil k Pospichalovi-myslim ze to vyklada jasna a srozumitelne(hlavne hlasite).Musis vyzkouset ruzny prednasejici a vybrat si toho,kdo ti nejvice vyhovuje.

kein_nick
Sponzor
Sponzor

Příspěvek

Hm a pak ti jeden z nich pri zkousce rekne, zes nechodil na prednasky.. Ty reknes zes chodil k nekomu jinymu a on tomu neveri... :roll:

GReddy
Veterán
Veterán

Příspěvek

nejhorsi je kdyz enkdo nechodi na prednasky a on se te pak zepta jestli si chodil a ty reknes ze jo a on kdy a ty reknes den ve kterym se KON vubec neprednaselo Obrázek

kein_nick
Sponzor
Sponzor

Příspěvek

Jo to je taky pripad.. ale nejhorsi je kdyz chodis k nekomu jinymu ale on tomu neveri... ale to je jedno.. uz ted..

Naposledy oživil Anonymous v 05. listopad 2008, 03:35

Zamčeno

Zpět na „Archiv“