Fyzika I.

Archiv neaktuálních či jinak přebytečných příspěvků.
Zamčeno
Dotaz

Fyzika I.

Příspěvek

Čau lidi,chci se zeptat sou mi kněčemu přednášky z fyziky I. ? Neděláme nic jinýho než že si odvozujeme vzorečky a to hafo...Nestačí se mi je naučit jak básničku nebo to odvozování musim umět a potřebuju to u zkoušky?

GReddy
Veterán
Veterán

Příspěvek

Podle meho konkretne z fyziky jsou prednasky zbytecny, ke zkousce ti staci se naucit testy a pote se naucit neco z teorie k ustni, zalezi ke komu pujdes, pokud nepujdes napriklad k Vesely tak dostanes zakladni otazky jako newtonovi zakony, coulombuv zakon,gravitacni zakon,maxwellovi rovnice, TMD zakony atd...takze zadny odvozovani snad netreba...

Styxer
Veterán
Veterán

Příspěvek

Díky Greddy, už mě tam neuviděj :D

Los(t)
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek

Zaleží koho fakt dostaneš co viem tak odvozovaní na fyzice jedna chce jen Oliva.

U zkoušky je základ chytit chlapa a pak tu fyziku 100% udelate

Návštěvník

Příspěvek

A ta teorie se nejlip uci ze sbirky prikladu,protoze v tech prednaskovych skriptech toho je strasne moc a v tej sbirce je toho tak akorat.Je to takovej vytah tech prednaskovejch

pepik

Příspěvek

Fyzika to je vopruz nejvetsi.sem rad ze je mam za sebou. Pokud nejste z gymplu a fyzice nevladnete tak se aspon Fyziku 1 nenaucite-je toho proste moc. Takze mrknout na testy a mit aspon poneti na ustni....
Dvojka uz byla ok....relativne.
GL

GReddy
Veterán
Veterán

Příspěvek

na ustnij e dobry naucit se tak ze se mrknete na co se u ustni zhruba ptaj, to si najdete pres wikipedii a naucite...nemeli by jste mit velky problemy, je to hodne ze stredni a i kdy neni z gymplu ale jen z prumky tak treba na nasi prumce se taky brala chemie, fyzika, termo, elektro i dynamika takze obecnej prehled by tam ze stredni mel bejt..k dvojice uz je to neco jinyho... urcite se toho nebojte, je treba to chytit za spravny konec...

sniper
V.I.P.
V.I.P.

test

Příspěvek

Chci se zeptat kde najdu jak tady zminujete ty testy,rad bych se na ne podival akorat nevim kam. diky

Los(t)
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek

Na ustní se da naučit nejlíp pres knížku Odmaturuj z fyziky a nebo jak tu napsal kolega pres wiki

na fyziku II mam možná ješte v počítači vypracovane teoretické otázky na ustní n co se ptají ale na jedničku už určite nie

kiksa
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek

A nemáte někdo vypracovaný otázky (na FY I. ),že byste je sem dali?Nebo mi je třeba nějaká dobrá duše poslala? Prošel sem všechno co šlo a kdyby je měl někdo vypracovaný nebo vše důležitý postahovaný atd.,určitě by to nepomlo jen mě!

Marek Mančal

Re: Fyzika I.

Příspěvek

Něco se najde na http://www.fyzikacvut.kx.cz/. Jinak se můžeš juknout přímo do prvního ročníku.

Naposledy oživil Anonymous v 05. listopad 2008, 03:06

Zamčeno

Zpět na „Archiv“