rozvrh
-
ptmt
rozvrh
Prosim Vás, totálně jsem zvoral rozvrh a nedopatřením jsem se zapomněl zapsat do rozvrhu na KON. Byl jsem za tim učitelem a on mi řekl, že by mě tam sice zapsat mohli, ale že už tim pádem bych měl 3 absence a prý to nelze nahradit, protože berou každý týden něco jiného. Čert vem 3 kredity, ale jde mi o to, že teď vlastně budu hodnocen jako že jsem v tom předmětu neprospěl, čimž přijdu o 3 pokusy u zkoušky a musim riskovat druhý zápis. Máte někdo zkušenosti s něčím podobným?
- GReddy
- Veterán

-
ptmt
KON
Jasně, já ho právě mám zapsán v indexu, ale nejsem v rozvrhu. Lze to tedy škrtnout na studijním?
-
sniper
- V.I.P.

- Killer
- Sponzor

-
David
Jestli ti škrtnutí nedělá problémy, tak bych to zkusil, napiš tam jako důvod to, co ti řekl cvičící, čím dřív tím líp, když to budeš škrtat koncem semestru, tak to bude vypadat že jsi lempl, co se vybod na montážku a chce si to proto škrtnout... Osobně ovšem nevím, co zrovna na KONu je tak revolučního, že by se první tři cvika pos...aly, kdybys to neměl... Trošku víc mákneš s kreslením a IMHO pohoda... Ale pokud cvičící řekne že ne, tak přes to asi vlak nepojede... BTW koho máš?
-
ptmt
KON
No tak ona uz je to tento tyden pata absence. No vybral jsem si termin, kde bylo jedno misto volne a tam uci nejakej mladej doktorand. Poslal me za Pospichalem. Taky jsem si myslel, ze ty 3 bych dodelal popr. nachodil jinde. No ale to je jedno, kazdopadne diky vsem za rady, zítra se doufam dostanu na studijni a vyridim to.
-
David