Dobrý den všem, zdravím všechny,
jsem studentem kombinovaného studia na VŠB a v letním semestru máme předmět - Základy strojírenství a strojírenských technologií. Měli jsme pouze 1 výukový blok, během kterého jsem nic nepochopil, a jelikož jsem spíše oblíbencem matematiky a chemie, tak na tyhle věci nemám jak "oko", tak ani představivost, ani nic a bohužel po pár denním boji jsem ztratil sílu a nevím kudy kam.
Proto jsem se chtěl zeptat, zaplatím dotyčné osobě velmi rád i nějakou částku, zdali by se zde někdo našel a pomohl mi s mým tématem a zachránil mi tak "kůži".
Téma se nazývá: Výrobní výkresová dokumentace + technologický postup výroby řemenice pro klínový řemen.
Mám zde 4 podmínky.
1) provedení: trojřadé
2) řemen: 3xSPA
3)jm. průměr Dw=160 mm
4) Řemenici musí být možné namontovat a bezpečně provozovat na tomto elektromotoru:
Velmi předem všem děkuji a jak říkám, pokud se někdo najde, kdo to bude mít za chvíli a vyzná se v tom, rád mu i zaplatím. Bohužel sám bych na to nikdy nepřišel.
Děkuji předem a budu se těšit ať už na nějakou soukromou zprávu případně komentář.
Výrobní výkresová dokumentace - VYŘEŠENO
-
Výrobní výkresová dokumentace - VYŘEŠENO
Naposledy upravil(a) TIM00 dne 21. květen 2024, 06:02, celkem upraveno 1 x.
-
- V.I.P.
Re: Výrobní výkresová dokumentace
Ahoj,
co vše potřebuješ jako výstup? Máš na to nějaké tiskopisy, formaty atd.
co vše potřebuješ jako výstup? Máš na to nějaké tiskopisy, formaty atd.
-
Ahoj Haxi, moc děkuji za odpověď. Tohle je vše, co nám napsal:
Dobrý den,
Dle dohody zasílám zadání semestrálního projektu, který bude mít charakter Technické zprávy.
Zadání:
Zpracujte výrobní výkresovou dokumentaci a technologický postup výroby řemenice pro klínový řemen.
provedení - trojřadé
řemen 3 x SPA
Jmenovitý průměr Dw=160mm
Řemenici musí být možné namontovat a bezpečně provozovat na tomto elektromotoru:
https://www.levne-elektromotory.cz/2800 ... patkove_b3
-
Proto jsem v lese. Kdybych měl nějaký vzor, možná bych to podle něj udělal a bylo by to v pořádku, ale takhle nevím co a jak. A když už jsem vše zvládl, byla by škoda, kvůli tomuhle předmětu si dělat nějaké problémy. Proto jsem si řekl, že zajdu tady a možná najdu nějakou dobrou múzu, i za předpokladu finanční odměny.
-
Admin může zamknout, případně odstranit. Situace vyřešena. Děkuji za dobré lidi, kteří jsou součástí této komunity a fóra a pomáhají druhým!