Skripta - Strojírenká technologie - Maturitní témata

Vše co potřebujete a není to v jiném fóru. Tzn. DOTAZY, PROSBY, SHÁNĚNÍ REFERÁTŮ…
Odpovědět
Abiturient9696

Skripta - Strojírenká technologie - Maturitní témata

Příspěvek

Dobrý den.Nebudu to natahovat.Jsem typ, který není úplně nadán tím, si dobře nachystat skripta na učení.Jazykem IT programátorů -> Aby v algoritmu zbytečně nic nepřebývalo, nebylo tam nic špatně a ani nic nechybělo.Mám maturitu z Informačních Technologií, ale posledních pět let jsem se živil jako seřizovač/obsluha CNC.Rozdělal jsem si dálkově maturitu ze strojírenství.Obor mám defakto hotový, praktickou maturitu taky.Ale chybí mi ústní zkouška 25 témat ze strojírenské technologie.V příloze je sdílím.Je reálné, že by někdo měl skripta zrovna na tato témata?Které bych si 200x přečetl a byl připraven?Možná tu někdo namítne, proč jsem tu školu vůbec nevzdal, když nejsem schopen si ani připravit skripta.Ale já narozdíl od mladických let, kdy jsem se naučil provizorně polovinu témat a doufal ve šťastný los.Si řekl, že tentokrát se připravím jako dospělý.Ale nejsem si jistý, zda si je dokážu připravit správně.A asi bych si před sebou připadal fakt jako hlupák, kdybych se nadrtil něco, co je špatně nebo mimo téma.Je tu někdo, kdo by mi mohl pomoci? Předem děkuji za odpovědi a rady.Nerad bych spláchnul 2roky života zbytečně do záchodu.Je to sice jen papír, ale chci jej mít.
Přílohy
MATURITN_OPAKOVAC_TMATA_STT_DLKOV_STUDIUM - 2024.pdf
(210.31 KiB) Staženo 16 x

Odpovědět

Zpět na „HLAVNÍ DISKUZE“