KON1-druhy zapis..hydraulický válec uloha c3
-
ssiiix
KON1-druhy zapis..hydraulický válec uloha c3
Zdravim.. chtel bych se zeptat mam kon1 na druhy zapis a kdybych si nahodou nevedel rady s montazkou tak chci mit nejaky vzor nema nekdo hotovou ulohu c3 hydraulický válec i?? dekuiji odpovezte na email nejak se domluvime..
-
heví
Ahoj,koukám,že máš hydraulickej válec 2,mužeme se nějak domluvit? díky theller@seznam.cz
-
cerno01
Ja když jsem měl KON 1 tak jsem dělal taky hydraulickej válec I a mám ho celej snad i zpracovanej v cadu. Když bude někjaka dobrá domluva jsem ochoten se o to podělit. Kdyžtak piště na cerno01@seznam.cz
- mdd
Ahojte lidi, taky mám hydraulický válec a potřeboval bych poradit s těmi kroužky co tam jsou - těsnící, vodící, stírací, opěrný... Vzali jste je z tabulek / vytáhli z normálií / našli na netu? Je na ně nějaká dohledatelná norma? Pátrám po nich ale nějak nenacházím... Předem díky za jakoukoliv odpověď!
-
..
zkus www.busakshamban.com
jsou tam katalogy a vse.. ale nektery normy taky nemam a marnbe shanim a nevim kde je vezmu ..
jsou tam katalogy a vse.. ale nektery normy taky nemam a marnbe shanim a nevim kde je vezmu ..
- mdd
Supr! Díky moc. V těch katalozích jsou přesně ta těsnění, co hledám. Mimochodem, kdyby někdo chtěl 2D výkres nebo 3D model všech těsnění od Busak + Shambana, tak je najdete tady v té databázi součástí:
Dá se tam toho najít hodně, ale třeba tyhle těsnění se líp hledají podle katalogovýho čísla než proklikáváním databáze.
Co marně scháníš? Třeba to budu vědět...
Jinak mi ještě není vůbec jasný, co je ten pojistný pružný kroužek (poz 9.) na matici s radiálními otvory. Jak ten kroužek vypadá a jakým způsobem tu matici jistí?
Kód: Vybrat vše
http://contentwarehouse.part-solutions.com/PARTcommunity/Portal/autodeskCo marně scháníš? Třeba to budu vědět...
Jinak mi ještě není vůbec jasný, co je ten pojistný pružný kroužek (poz 9.) na matici s radiálními otvory. Jak ten kroužek vypadá a jakým způsobem tu matici jistí?
- mdd
Tak daleko ještě nejsem, ale měl bys tam mít v popisku název, značku, materiál a pak katalogový číslo. Asi takhle: těsnění pístu - turcon glyd ring T, PT0200500-T46N. A to T46N určuje materiál. Snad ti to pomůže...
S tím pružným drátem ale fakt nevím. Je to normalizovaný nebo nějakej dílenskej výmysl? V zadání je, že tam něco navrtáš, ale fakt nevím...
S tím pružným drátem ale fakt nevím. Je to normalizovaný nebo nějakej dílenskej výmysl? V zadání je, že tam něco navrtáš, ale fakt nevím...
- mdd