Termomechanika
-
tompreceda
Termomechanika
Cau muze mi nekdo prosim napsat co bylo dneska na zkousce z termomechaniky a jakej je doubrava
- GReddy
- Veterán

Re: Termomechanika
taky se pridavam k dotazu kdo je lepsi jestli matejka nebo doubrava
-
Bure
- V.I.P.

Byl jsem na zkousce minuly tyden v utery, byla tam ta varianta co je strojarovi s dieselovym obehem a vypoctem nusseltova, reynoldsova a prandtlova cisla. Takze pohodicka. do te teorie jsem neco napsal, nejakym zpusobem jsem udelal odvozeni, Doubrava tu teorii opravil, docela mirne, pak secetl body a dal za jedna
vubec se na nic neptal, takze fakt v pohode zkouska
Jaky je Matejka to nevim, ale jak jsem byl na zkousce, tak tam byl prede mnou jeden borec, co uz sel podruhe. Rikal ze poprve mel Matejku, pisemnou napsal, k teorii nic moc nevedel, tak se ho matejka na neco zeptal a vyrazil ho
Priklady opravuji doktoranti co hlidaji a ten co hlidal nas byl fakt v pohode, radil co bylo spatne a tak
Hodne stesti!!!
-
mimo1186
Ja som tam bol dnes. Prvy priklad bol chladici obeh dopocitat teploty po adiabatickej expanzii a kompresii a nejaky vykon , a v druhom bol souprudy vymennik dopocitat veliciny ktore sa pocitaju obvykle v prikladoch.Celkom sa to dalo priklady spravili vsetci. Teoria bola celkom v pohode az na par otazok 60% otazok je tu na brve. Odvodzovacka ta bola ... SAINT VÉNANTOVA-WANTZELOVA rovnice. na ustnej Nozicka uplne v pohode ale ak si nemal odvodzovacku bol to boj. Je dost potrebna. tak sa majte. GL
- GReddy
- Veterán

takze dobrava nic neresi na ustni a rovnou dava znamku? nekdo mi dnes rekl ze doubrava je spatnej ze to jde videt v kosu ze u ostatnich je 0 a u nej volno, to je tak spatnej?? prece kdyz nedela ustni tak je to pohoda ne? 
-
shamania
Dobrava je v pohodě. Kkdyž máš "nerozhodně" tak se tě zeptá, ale moc to neřeší.. ale když už se zeptá tak ho to nechce naštvat nějakou blbostí 
- Veterán

U Matejky sem byl loni a bylo to naprosto v pohode. Projel testovy otazky a navrhl mi znamku. Ani se na nic neptal.
http://www.speedtest.net/result/1258256262.png - 344 Mbps down, 106 Mbps up 
PS: Kdyz neco hledam, pouziju nejdriv fci "hledat" ---> HLEDEJ ZDE a teprve potom neco pisu...
PS2: Pokud neco hledam, co zde nemusi byt, tak hledam zde http://www.si.to.kurva.vy.googluj.cz/
PS: Kdyz neco hledam, pouziju nejdriv fci "hledat" ---> HLEDEJ ZDE a teprve potom neco pisu...
PS2: Pokud neco hledam, co zde nemusi byt, tak hledam zde http://www.si.to.kurva.vy.googluj.cz/