Propiska

Archiv neaktuálních či jinak přebytečných příspěvků.
Zamčeno
Návštěvník

Propiska

Příspěvek

Jenom bych ctěl říct že před ústní částí ZK z PP1 12.6. sem si od někoho pučil propisku a když sem se vrátil tak už tam ten co sem si jí od něj pučil nebyl, tak propisku sem dal do truhlíku v 6. patře. Moc dík propiska mi pomohla zkoušku sem dal a propisku máš v truhlíkiu.

monkmank

Re: Propiska

Příspěvek

zdarec,
dnes (17.6.) jsem taky cekal (2 dloooouhy hodiny) na ustni z pp1, a potvrzuju, ze propiska tam stale je...!:-)

Denny

Příspěvek

To byl asi nakej zazobanec kdyz muze rozdavat propisky :D jinak teda vyborny tema... :mrgreen:

robert
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek

co zazobanec...ale co když je chudý a nemá inernet...tudíž si to nemohl přečíst.....a teď ješte bez propisky...
....to je spíš k pláči a né k smíchu...))... :cry:

kokosy
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek

Ja myslim ze mu nejaka propiska vubec nevadi,hlavne ze dal zkousku z PP

Návštěvník

Příspěvek

Já mu řikal vem si dvacku a propisku mi nech, nevim kdy z toho ústního vylezu třeba se tu pak nesejdem. No a došlo na nejhorší vážně sme se tam nesešli. A tim že sme se tam nesešli tak ani nevim jestli to on dal a nebo ne.

Michal Buršík
V.I.P.
V.I.P.

Propiska

Příspěvek

Přesně jak píše kokosy, na té propisce mi opravdu zas tak nezáleželo, hlavně, že pomohla. A po tom, co jsem (v eufórii) odletěl z šestého patra se známkou v indexu jsem se o nějakou propisku už opravdu nestaral. V pondělí jdu na fakultu, tak uvidíme, jestli tam ještě bude :shock: To jsem opravdu zvědav....:-) Mějte se!

robert
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek

tak co byla tam?....ono když je to ta šťastná propiska a zitra du psát pružinu....že bych si jí půjčil....abych to taky dal..;););)

Návštěvník

Příspěvek

No ona ta propisovačka zase tak šťastná neni, protože tu písemnou část sem dal určitě líp než tu ústní a to sem měl pučenou propisovačku od jinýho borce. :D Kterýmu sem jí teda po dopsání vrátil a to byla asi chyba pan docent Kuliš mi řek že hraju o dvojku že se mu ta prověrka líbí, ale po chvilce ústního zk. povídá no tak teď už se hraje o trojku. :lol: :x :roll: :cry: ŠKODA NO. Tak nakonec sem aspoň tu trojku uhrál a potom sem tam stepoval asi hodinu, abych tu propisovačku vrátil když sem se nedočkal tak sem usoudil že asi odešel dřív a moc sem si lámal hlavu jak tuto pro mě trapnou situaci vyřešit a nechtěl sem otravovat sekretářku tak sem to vyřešil takto. Takže rada pro všechny když bude chtít někomu něco předat a on tam nebude využijte truhlík v 6. patře, je to taková úschovna podatelna a překladiště zároveň. :P To je nápad co, skvělý téma pro diplomovou práci. :wink:

Naposledy oživil Anonymous v 05. listopad 2008, 01:56

Zamčeno

Zpět na „Archiv“