POJDTE SI STEZOVAT HROMADNE
-
cze123
POJDTE SI STEZOVAT HROMADNE
jA jdu ted znova do 4 ..,o rok si prodluzuju ... Stema jazykama to neni mozny..,kdyz tam podame nejakou hromadnou stiznost,snad by to mohli pro 4 jeste nechat jak to bylo...
co vy na to ?
co vy na to ?
-
silver.man
Re: POJDTE SI STEZOVAT HROMADNE
na to že si už ve čtvtáku tak si mel dost času aspon tu jednu nižší udelat ne?
já mam nižší nemčinu a sem teda v poho až do ing.
me se tahle zmena líbí
já mam nižší nemčinu a sem teda v poho až do ing.
me se tahle zmena líbí
-
dempo
ja teda nevim jak vy, ale pochopil jsem to tak ze potrebujes vyssy a ne nizsi zkousku...
-
silver.man2
jo potřebuješ,ale ti co mají už tedk hotovou nejakou nižší tak jim to uznaj jako tu zkoušku kbakalařskýmu studiu ,potvrdila mi to i sekretářka
-
vst
Tady jde ale o princip. Nevím po kolikáté už vedení fakulty změnilo takto radikálně pravidla hry (studia) během "hry". A vypadá to, že nejsem jediný, komu to vadí. Jsem PRO udělat nějaký organizovaný protest (petici, demonstraci, defenestraci, ...), s požadavkem aby se neměnily podmínky studia během studia.
-
vst
Ještě jsem zapomněl dodat, že by bylo lepší o těchto "politických" problémech diskutovat na oficiálním forum.fs.cvut.cz a na strojar.com řešit jenom referáty, zkoušky apod. Jinak naše připomínky vyjdou do stracena...
-
Návštěvník
Jedna věc je, že zkouska z jazyka pro bakalarske studium v dnesni dobe byla smesna. Druha vec je, ze podminky behem studia by se menit nemeli a to nejen pro ctvrtaky, ale pro kohokoliv kdo na skole jiz studuje. Tedy clovek, ktery si podava prihlasku do prvniho rocniku bakalarskeho studia by mel znat vsechny podminky studia a nemeli by se mu menit. Ale tohle nikdo nikdy z vedeni neuzna a stejne si vzdycky budou delat co chteji...
-
kokosy
- V.I.P.

Včera jsem byl na studijním ,tam nám řekla,že to zase asi nezmění.
-
larry
Wow, ted koukam ze "Prezentace v anglickém jazyce" je vypsano 6 cviceni po 15 lidech.... Oproti cca 1000 lidi, kteri kazdorocne nastoupej do prvaku, 600 lidi, jenz jsou ve druhaku, a 400 lidi ve tretaku je to docela malo 
-
Los(t)
- V.I.P.

No já byl včera na studijním se zapsat a ptal jsem se Waicove jak je to s tou angličtinou a sami mi osobne řekla at to nehrotím že to zase budou menit
-
Mlyeko
oni tam nemaj asi niokoho kdo mysli.. vydaji vyhlasku a cekaji jeslti se nekdo ozve... ozval se.... tak to radeji zmenime at moc nervou 
-
petagne
- ALbi
- Čestný strojař

NA mail se vykašli .. vše řeší tahle debata : http://strojar.com/viewtopic.php?f=17&t ... 5112#p5112
Naposledy oživil Anonymous v 04. listopad 2008, 23:36
Follow your intuition and embrace the change!
Follow your intuition and embrace the change!