PLS doporucte mi PVS predmet
-
vlada
PLS doporucte mi PVS predmet
Dopororucte mi prosim nekdo dobrej PVS predmet a nejlepe co nejvic kvuli rozvrhu. Mam IAM a vestsi blbinu jsem nazazil. Je jedno z jakyho oboru hlavne at to neni nijkak zvlast tezky,uci to pohodar a jeste lip jsou na to skripta
-
Mates
- Zakladatel

Re: PLS doporucte mi PVS predmet
Pokud jsi nemel, doporucil bych NTO nebo PVP, eventuelne TEK, ale to uz neni uplne zadarmo...vlada píše:Dopororucte mi prosim nekdo dobrej PVS predmet a nejlepe co nejvic kvuli rozvrhu. Mam IAM a vestsi blbinu jsem nazazil. Je jedno z jakyho oboru hlavne at to neni nijkak zvlast tezky,uci to pohodar a jeste lip jsou na to skripta
-
vlada
Re: PLS doporucte mi PVS predmet
Jasny o tehle vim ale bohuzel NTO a PVP se mi krejou v patek s projektem a TEK uz zapsany mam...Spis bych potreboval nejaky jiny...Casove by mi vyhovovalo ŘMS-řízené mechanicke systemy ale vubec nevim co od toho cekat..Jestli mate nekdo zkusenovst??admin píše:Pokud jsi nemel, doporucil bych NTO nebo PVP, eventuelne TEK, ale to uz neni uplne zadarmo...vlada píše:Dopororucte mi prosim nekdo dobrej PVS predmet a nejlepe co nejvic kvuli rozvrhu. Mam IAM a vestsi blbinu jsem nazazil. Je jedno z jakyho oboru hlavne at to neni nijkak zvlast tezky,uci to pohodar a jeste lip jsou na to skripta
-
Mates
- Zakladatel