ustni kon1

Archiv neaktuálních či jinak přebytečných příspěvků.
Zamčeno
toomas

ustni kon1

Příspěvek

Cau
jaka je umrtnost u ustni na kon 1?????

:-)

Re: ustni kon1

Příspěvek

Když jsem to dělal já, tak Pospíchal to dal i tomu co neuměl nakreslit ani závrtný spoj, se tam s nim mydlil, dělal to na druhý zápis:-).. takže docela v poho u ústního, i já sem toho moc neřekl, páč furt hledal chyby Urbánek na výkrese a ne a ne najít, až se mě zeptal na kravinu, co em tam vymyslel a jen mi doporučil tam dát ještě jednu toleranci, hnusnej pocit sedět a 5 minut ticha, ale je nechutně sprostej:-D...ale zeptal se mě na hovadinu c sem fakt nevěděl jak je v razítku ISO 2768 mk..ted už vím co to je:D

lubikzr
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek

Já jsem byl někdy koncem června a předemnou bylo tak 20 lidí a všichni v klidu, nikdo si nijak nestěžoval. Já jsem měl Kranicha a ptal se mě na funci a jednotlivý součásti montážky, férový otázky. Vyplatí se jevit zájem o ten předmět a nepřijít tam jak libovej frajírek :D

GReddy
Veterán
Veterán

Příspěvek

kazdej je jinej a spolehat se na nektery postrehy je blbost pac tady se muzes dozvedet ze pospichal je v pohode ale byl v pohode leda proto ze mel k obedu burta a ne protoze to dava kazdymu. Jelikoz to kazdymu nedava, to stejny slanec, vsichni rikali jo ten je super, nic sem nerekl a dal mi to ale jelikoz to rikal clovek pro kteryho je skola vsim tak to tak vubec nebylo.

Jedina jistota je Machyl, ja byl u Krannicha a ten vedet chce ale je s nim rozumna rec. A jak se na to pripravit? Stai projet skripta TK a pak jen nejaky drobnosti z KON skript a nejde to nedat.

tralala

Příspěvek

No jak tak čtu,tak zřejmě docela polevili,ptž loni,když jsem tam byla to byla úmrtnost dost velká a neřekla bych,že to bylo jen kvůli nedostatku znalostí studentů

Maca

Příspěvek

Ja jsem byl loni i letos a znalostma to rozhodne neni. Urcite polevili, pac loni vyhazovali jak na bezicim pase...

jukyn
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek

to jsou zmr** nás tak dusej a teď to dají každýmu:-D
Ne je pravda, že KON I. byl ostrej, asi nejhorší zkouška krom teda teď PP.
Všem přeju aby to dali, ale pokud to takhle dají každému tak pak se musím divit, když někdo nemá první rok regulérně uzavřenej, jelikož opravdu horší zkouška v prvním ročníku alespoň pro mě nebyla, ikdyž jsem dal KON I na první pokus

Naposledy oživil Anonymous v 05. listopad 2008, 01:42

Zamčeno

Zpět na „Archiv“