Rozvrh 1. semestr

Archiv neaktuálních či jinak přebytečných příspěvků.
Zamčeno
commander304
V.I.P.
V.I.P.

Rozvrh 1. semestr

Příspěvek

Nastupuji do 1. semestru, takže se ještě v některých záležitostech neorientuju, ale narazil jsem na jednu věc, které opravdu nerozumím. Podle rozvrhu, který jsem dostal (jsem par. A, sk. 2) mám mít v úterý od 14:15 Vývoj techniky a od 16:00 Strojírenské konstruování. Když jsem ale koukal na rozvrhy předmětů na stránkách fakulty, jsou tam oba tyto předměty napsaný od 14:15.*1 Jak tomu mám rozumět? Stejně tak nechápu rozvrhy učeben - vícero předmětů najednou?*2

Viz:

Kód: Vybrat vše

*1
http://www3.fs.cvut.cz/web/index.php?id=rozvrhy&tx_pzrozvrh_pi1[pg]=predmety/00/45/p4588.html
http://www3.fs.cvut.cz/web/index.php?id=rozvrhy&tx_pzrozvrh_pi1[pg]=predmety/00/35/p3526.html 
*2
http://www3.fs.cvut.cz/web/index.php?id=rozvrhy&tx_pzrozvrh_pi1[pg]=predmety/00/35/../../../ucebny/00/10/m1074.html 
:?:

Slamik
V.I.P.
V.I.P.

Re: Rozvrh 1. semestr

Příspěvek

Hele podle me, tam nemaji jeste napsany rozvrh na rok 2008/09...podivej se?

commander304
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek

Slamik píše:Hele podle me, tam nemaji jeste napsany rozvrh na rok 2008/09...podivej se?
"Stránka vytvořena 01. 09. 2008 - 21:45:15, semestr Z/2008-9, připomínky k rozvrhu zasílejte na : anketa k rozvrhu"
Takže předpokládám, že je to dobře.

Návštěvník

Příspěvek

No tě voe ... ještě není ve škole a už zná tudle stránku :lol:

Zeptej se na studijním .... nebo potom na koleji, až se ubytuješ ....času dost :wink:

arw
Veterán
Veterán

Příspěvek

tohle být tebou vůbec neřeším..navíc je to tak ve všech rozvrzích pro 1. ...my měli technický kreslení (strojírenské konstruování) 2hodiny jednou za 14 dní a vývoj techniky každej tejden 2 hoďky...takže to tak budete mít s největší pravděpodobností taky..až na to že konstruování každej tejden, ale jen hoďku..třeba chtějí ty předměty nějak provázat, že by krok dopředu :?: :roll: :lol: ...co bych ti poradil..tak se vybodni na ty papírový rozvrhy vleť do KOSu a předělej to celý :lol:...v prvním semestru se dalo v pohodě vykouzlit minimálně 2 dny volna.. :wink:

commander304
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek

Tak dobře, teď na to teda kašlu :-) Díky všem

:-)

Příspěvek

To by mě zajímalo, jak se to dalo v prvním semestru změnit, když si neměl přístup do tvorby rozvrhu? Nebo jak to básník myslel? 8)

arw
Veterán
Veterán

Příspěvek

měl sem přístup do kosu...už někde na zápisu nebo kde sem k tomu přišel, sme dostávali nějaký hesla do dupsu a odtud se pak dostávalo nějak do kosu..vůbec nvm, jak to bylo už..ale určitě sem přístup měl..jen bylo doporučení s tím nehýbat, ptž sme prváci a neumíme s tím :lol:..i sem si zapisoval nějaký volitelný předměty a dával si je do rozvrhu..takže přístup 100% byl :P

arw
Veterán
Veterán

Příspěvek

btw. tady máš ten důvod, proč je SK1 a vývoj techniky dohromady..
Předmět SK1 je dle studijních plánů FS v rozsahu (1+2)kz. Z důvodů potřebnosti předstihu přednášek před cvičeními jsou přednášky tříhodinové, ale pouze v prvních pěti týdnech zimního semestru. Ve zbývajících týdnech bude ve stejném rozsahu (3 hod/týden) a ve stejné posluchárně probíhat výuka předmětu Vývoj techniky (2+0)zk.

commander304
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek

arw píše:btw. tady máš ten důvod, proč je SK1 a vývoj techniky dohromady..
Předmět SK1 je dle studijních plánů FS v rozsahu (1+2)kz. Z důvodů potřebnosti předstihu přednášek před cvičeními jsou přednášky tříhodinové, ale pouze v prvních pěti týdnech zimního semestru. Ve zbývajících týdnech bude ve stejném rozsahu (3 hod/týden) a ve stejné posluchárně probíhat výuka předmětu Vývoj techniky (2+0)zk.

Děkuji za vysvětlení.

hanz1893

Příspěvek

Omlouvám se za blbej dotaz, ale do KOsu se dostanu až někdy v záčátku studia, kdysi zařídim průkaz studenta ne? Na zápise sem dostal nějaký papíry jak na KOS a DUPS. Tam se ale zaseknu, když to po mě chce číslo průkazu studenta... Vim že na FBMI ty přístupové hesla dostávají nějak osobně, tak se radši ptám, abych něco nepropásl hned na začátku... :wink:

emen1

Příspěvek

Průkaz studenta si můžeš zařídit už teď, pak jsou tam hrozné fronty

Naposledy oživil Anonymous v 05. listopad 2008, 02:24

Zamčeno

Zpět na „Archiv“