Kdy zkouší Lukáš Novák?
-
quentin
Kdy zkouší Lukáš Novák?
Zdar, potřeboval bych vědět v jakejch termínech (od 2.9 do 12.9.) zkouší Lukáš Novák, ESP a nebo tak něco. Díky
- ddroyd
- Sponzor

Re: Kdy zkouší Lukáš Novák?
tak na terminu 25.08 nezkousel. Ale muzu rict, ze treba jaroslav novak me prijemne prekvapil u zkousky. Snazil se pomoct a kdyz videl, ze moc nevis, tak dal jinou otazku.
-
mini
Dík za info ale já si jen potřebuju napsat u nováka l. mikroelektroniku. Tak bych potřeboval vědět termíny ve kterejch něco zkouší.
-
fselis
U mikroelektroniky se píše test, píše to celý ročník dohromady jsou vypsané termíny a pak už to nikdo nezkouší. Já měla L. Nováka na Mikro na cvičení a ten to pak opravil a ten kdo měl za 3 tak mu dal 2, některým jedincům. Nic se nezkouší.
-
expression
Ale jo zkouší .... teda v zimě zkoušel a teď Ti dá snad taky možnost ... Já sem to třeba na tom hromadnym testu nenapsal, tak sem se s nim domluvil a bylo to....
Stačí když mu napíšeš, teď probíhají zkoušky z Elektrických strojů a pohonů, takže až bude zkoušet, normálně tam přijdeš, sedneš si mezi ostatní a on Ti dá individuál zadání .... projede to s Tebou a dostaneš známku ...
Doporučuju si stáhnout vypracovaný otázky, poslední 4 roky sou ty testy úplně stejný.
Stačí když mu napíšeš, teď probíhají zkoušky z Elektrických strojů a pohonů, takže až bude zkoušet, normálně tam přijdeš, sedneš si mezi ostatní a on Ti dá individuál zadání .... projede to s Tebou a dostaneš známku ...
Doporučuju si stáhnout vypracovaný otázky, poslední 4 roky sou ty testy úplně stejný.