PP1 - 2. zápis

Archiv neaktuálních či jinak přebytečných příspěvků.
Zamčeno
Darkover
V.I.P.
V.I.P.

PP1 - 2. zápis

Příspěvek

Zdravim všechny...
potřebuju poradit....zítra jdu na zkoušku z PP1....je to poslední vypsanej termín....pro mě první pokus....

Potřeboval bych vysvětlit, co znamená zápis v bílý knize (viz. obrázek - zvýrazněno). To se jako druhej zápis PP1 zapisuje už teď v zimním semestru nebo jak to mám chápat? Vždyť přece PP1 se vyučuje v semestru letním.

Jde mi o to, že jestli zítra tu zkoušku neudělám, tak jestli si mám zapsat rovnou PP1 na druhej zápis nebo jestli budou vypsaný další termíny zkoušek během semestru.

Předem díky za odpověď. Snad pochopíte na co se ptám...neumim moc vysvětlovat :roll:
Přílohy
obr1.JPG
(85.88 KiB) Staženo 34 x
Naposledy upravil(a) Darkover dne 10. září 2008, 17:25, celkem upraveno 1 x.
"Nevyčerpá tě, když jdeš příliš rychle, ale to, že jdeš pomalu a začínáš se nudit." - Clifford Lee Burton

GReddy
Veterán
Veterán

Re: PP1 - 2. zápis

Příspěvek

co jsem slyšel tak v semestru už termíny nebudou a PP1 se vyučuje tuším i v zimě, proto je nutno jej hned zapsat, je to blbé ale je to tak :(

Darkover
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek

Aha....tak to je špatný....to abych to zejtra udělal....

Díky za odpověď...
"Nevyčerpá tě, když jdeš příliš rychle, ale to, že jdeš pomalu a začínáš se nudit." - Clifford Lee Burton

Los(t)
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek

Presne tak jak píše GReddy ... pokud neudeláš PP I musíš si jí zapsat hnedka tedka do zimy.Jelikož v lete se vyučuju PP I jen pro prvni zápis je to zduvodu toho aby jsi se tam neflákal a nenarušoval hodiny tem co to ješte neslyšeli takhle me to psal rezniček emailem

Darkover
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek

Aha, takže zápočet mi asi neuznaj a budu tam muset chodit, co? Tak to je teda pěkně na nic... :(

Mirdak
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek

hele jako jestlis to nedal,to znamena ze to nedavas a takovy prednasky od reznicka?!to je slusnej material :D

Darkover
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek

No, já jdu na zkoušku zítra, takže ještě nevim, jak to dopadne....zjišťuju si to jen tak pro jistotu, kdybych to nedal.....s tim, že mi neuznaj zápočet mi to vadí, protože se mi nechce poslouchat to, co už jsem jednou slyšel a dělat si stejný zápisky, co už mám.....nejde o to, že bych to nedával....zrovna PP1 mi nepřišla nějak extrémně těžká....ale stát se může všechno a už se mi stalo, že jsem si myslel, že to umim, a stejně jsem to nedal....takže asi tak....

Návštěvník

Příspěvek

Kód: Vybrat vše

jj pružnost se zapisuje už teď

Naposledy oživil Anonymous v 05. listopad 2008, 02:25

Zamčeno

Zpět na „Archiv“