Hodnocení kvality učitelů

Archiv neaktuálních či jinak přebytečných příspěvků.
Zamčeno
emen

Hodnocení kvality učitelů

Příspěvek

Ahoj lidi,
napsat tady něco o učitelích, tak se to brzy ztratí, anketa je sice dosti názorná, ale zase v ní není všechno. Založila jsem tedy blog, který můžete psát své názory na učitele,zakládat nové učitele popřípadě komentovat ty co už tam jsou.
adresa je http://fscvutucitele.blog.cz
heslo je FrantisekMraz (pozor na velká písmena)
tak tam přispějte svými názory prosím, dělá se to pro všechny

GReddy
Veterán
Veterán

Re: Hodnocení kvality učitelů

Příspěvek

tady už informace o učitlích jsou ;) v ročníkové sekci

Lemondog
Veterán
Veterán

Příspěvek

emen píše:Ahoj lidi, napsat tady něco o učitelích, tak se to brzy ztratí
Nic se tady neztratí, hodnocení vyučujících je pevně v ročníkových sekcích... a mnohem přehledněji... :wink:
A navíc už se tady mnohokrát řešilo, že podobné snahy fungují jen do té doby než ti v tvém ambiciózním projektu někdo změní heslo...
Per aspera ad astra...

ALbi
Čestný strojař
Čestný strojař

Příspěvek

Souhlasím s klukama. Na foru je to zpracováno mnohem přehledněji.

Nedavno tu byl návrh na ročnkové maily,po 2 dnech někdo změnil heslo. Takže to čekej do nejbližší doby.
Doporučuju se naučit s forem, získáš tím mnohem víc informací než zakládáním nových webovek a čekáním na aktivitu uživatelů.
Follow your intuition and embrace the change!

Mirdak
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek

nahodou,me se to vcelku libi....!mel bych maly navrh,co udelat neco podobneho na strojarovi,je fakt ze prace s jednim forem je lepsi nez zakladat novy blogy,ale kdyby se tu udelal abecedni vykaz ucitelu a k tem se psali ty poznatky,bylo by to mnohem jednodussi,nez se porad dokola ptat kdo jakej je..takhle by se to naslo hnedka

emen

Příspěvek

Já už to tu prohlídla asi třikrát a v ročnících pořád objevuju jenom předměty, ale je fakt, že tady by to bylo lepší

ALbi
Čestný strojař
Čestný strojař

Příspěvek

Lidi,znáte něco čemu se říká HLEDAT?

Pokud hledám info na konkrétního profesora,zadám jeho jméno do HLEDEJ a máte hned výsledky.

popř pro

1.ročník -Jen ti nejlepší do 2. semestru
2. ročník - Kdo je kdo aneb koho si vybrat
3.ročník - Hodnocení učitelů

emen

Příspěvek

S tím blogem jsi měl pravdu, už ho ruším. Jinak ale jestli tomu co máš zde říkáš přehlednost, no nevím. Já bych se připojila ke kolegovi, který navrhoval založit zde speciální rubriku učitelé a tam je abecedně nebo prostě nějak napsat a zajistit, aby se k nim daly připojovat komentáře. Tak jak zhruba funguje studentska anketa, když je zrovna funkčni. To bych pak nemusela hledat názory na češpíra v 10 různě rozházených článcích.

sniper
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek

Já se taky přidávám,že bych byl pro udělat na strojařovy nějaký přehledný abecední seznam učitelů a u nich hodnocení.

GReddy
Veterán
Veterán

Příspěvek

a jak to hodnocení chcete asi udělat? Každý má na daného učitele jiný názor, někomu jeden vyhovuje a druhý ho nemůže vystát takže to objektivně moc dobře nejde, spíš by bylo lepší, když se někdo na někoho zepta tak jen nekoukat do monitoru a taky k tomu něco napsat a ohodnotit a neříkat že tady nic není...

emen1

Příspěvek

Třeba pro nové studenty, kdyby jste tu přece jen nemohli o učitelých nic najít, než se s forem naučíte, tak nějaké hodnocení učitelů je na
http://fscvutucitele.blog.cz. Já jsem na téhle škole už 5 let a tak jsem tam napsala některé své názory, názory svých kamarádů a jiné obecně známé věci. Jinak jenom poznámka k adminovi:Ti učitelé se tu hledají fakt blbě a ani spousta mých kamarádů - nadšených uživatelů těchto stránek - o nich nic nevěděla a nebyli mi schopni říct, kde to tu je.

ALbi
Čestný strojař
Čestný strojař

Příspěvek

Tak jsme problematiku hodnocení vyučujících vzali za pačesy a nyní hledáme optimální řešení mezi moderátory a lidmi co se na chodu strojaře úzce spolupodílejí.

Chci se ale zeptat i Vás uživatelů,jak si to představujete?

Mám 2 varianty:

Varianta 1
Přidání nového tématu ,hned pod nápis " Hlavní diskuze " by se objevilo "HODNOCENÍ VYUČUJÍCÍCH"- po jejím rozkliknutí se mohou objevit buď - jména vyučujících,nebo čísla semestrů, či ročníků a v nich poté hodnocení uživatelů na jednotlivé úseky studia.

Nejvíce logickéMIpřijde hodnocení podle ročníků. Proč? Představte si,zapisujete si nový rozvrh a hledáte vhodná jména. Najedete si na hodnocení učitelů,na váš ročník a na váš semestr a už víte koho na co volit.

Varianta 2
Ponechat stávající rozdělení (hodnocení vyučujících v ročníkových sekcích),jen je velkým písemem a jednotným názvem odlišit od předmětů.

Pokud máte nějaké nápady klidně pište:-)

GReddy
Veterán
Veterán

Příspěvek

nechci se nikoho dotknout ale vzhledem k tomu že těchto typů fór je na internetu požehnaně tak není problém cokoliv si najít, jde spíš o to že lidi jsou liní hledat, kdo hledá najde ;) zase tak nepřehledné to není, on se člověk musí nejdřív zaregistrovat aby se na to mohl podívat ;) tady je vidět ta lenost se alespoň zaregistrovat :idea:

emen1

Příspěvek

Já bych byla pro variantu 1

MickeyMac
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek

Zdravim. Jsem pro variantu cislo 1. At jsou vsichni ucitele pohromade.

dosky

Příspěvek

Jsem take pro variantu 1.

sniper
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek

Taky se přidávám a jsem pro Variantu 1.

Pody

Příspěvek

jj prvni varianta,

Pody

Příspěvek

a hodnoceni podle rocniku viz dodatek 1 varianty ....to bude asi uplne nejlepsi

ALbi
Čestný strojař
Čestný strojař

Příspěvek

Naposledy oživil Anonymous v 05. listopad 2008, 02:55

Zamčeno

Zpět na „Archiv“