2. zápis Konstruktivní geometrie
-
Slamik
- V.I.P.

2. zápis Konstruktivní geometrie
Prosím o radu, kdo je dobrý na KONGO z učitelů? Mám to na druhý zápis a zatím jsem si dal Mertla? díky

-
Návštěvník
Re: 2. zápis Konstruktivní geometrie
Výborná je Kittletová. Dokáže všechno vysvětlit a není problém se jí na něco zeptat.Ale dává domácí úkoly (což by mělo být v případě druhého zápisu jenom plus
)
- GReddy
- Veterán

Naučil mne dobře Jára ovšem na koontrolu rysů je to cvok a strávíte tam hodiny takže jsou dlouhé čekací lhůty, dobrá je Javůrková nebo Mertl
-
Návštěvník
Právě javůrkovou nechci. Mel jsem ji na prvni zapis a po odevzdanych 6 rysech mi rekla, ze ode mne nema ani jeden
Tak jsem se s ni hadal, ze jsem ji to poctive odevzdaval, ale rekla nekompromisne ze to i hledala. Tak jsem se sbalil a odesel a uz jsem neprisel na dalsi hodiny. Dal jsem si Mertla, mel jsem ho na poč. grafiku a v pohode, tak si ho asi necham 
-
Slamik
- V.I.P.

ouu to jsem psal ja!
-
:-)
já měl taky Vávru a opravdu cvok na ty rysy i za hloupý milimetr jsem to musel předělat, ještě že tam nečmáral propiskou jako nějaká ženská
, ale jinak v poho chlápek:-)
-
Mirdak
- V.I.P.

cus,ja mel na taky KG na II.zapis a mel jsem Kvetonovou a byla super,fakt jsem se na ZK ucil asi 30min a za 2...Libilo se mi na ni,ze na cvikach delas sam a kdyz nevis tak se zeptas...treba linkeova jela na tabuli a jens obkresloval takze ja doporucuju Kvetonovou
-
Slamik
- V.I.P.

Ty jo Kvetonova vubec letos neni na KONGO. Jsou tam ucitele jen Mertl, Javurkova, Kittlerova, Hlavova a Jára.
Takze z techto ucitelu mi vychazi jedinej Mertl, nebo nevim 
- lubikzr
- V.I.P.

Hlavovou jsem sice na cvičení neměl, ale nemohl jsem si ji pak vynachválit u zkoušky. U každýho příkladu se snažila najít maximum a když jsem to tam neměl podle jejich představ, tak mi to vysvětlila, skvělá zkoušející, tak by nemusela být na cvíga špatná 
-
Mirdak
- V.I.P.

hlavne nee Jaru,to je pekne had...
- GReddy
- Veterán

no když člověk dělá sám tak se toho moc nenaučí, od toho jsou ty rysy na doma, o hodinách je lepší když to někdo ukazuje na tabuli...
-
Slamik
- V.I.P.

taky bych byl radsi, kdyby me to nekdo ukazal a pak bych to podle toho udelal