KON2-těleso v inventoru
-
Ajaj
KON2-těleso v inventoru
Čau lidi,sem na inventor žalud a nejde mi udělat to blbý těleso
Nemohl by sem někdo pls hodit jak ho dělal? Já začal, že sem si udělal náčrty přírub+osy z obou stran,pak je dal táhnout a potom jsem uprostřed rotoval sedlo,jenže pak mi to nejde moc navzájem zaoblit,takže místo zaoblení sem tam musel hodit žebro,což by ještě šlo,ale špatně mi navazuje ten spodní kanál na sedlo,tj. u vtoku pracovní látky do sedla nemá kanál navazovat přímo ale maj tam bejt zaoblení...dal sem k tomu šipku na obrázku! Už fakt nevim co stim.
-
ajaj
Re: KON2-těleso v inventoru
Zapomněl sem tam dát tu šipku tak tady je...
- ..::TV::..
- Veterán

slo by to tam resit pomoci zuzeni, ale bylo by to dost komplikovane...ale dalo ba se to tak...jinak ja to mam norm. rovne bez nejakych komplikaci a slanec nic nerikal, zalezi koho mas...jinak jestli se moc neorientujes v inventoru, tak bych doporucil delat ve 2d... 
Co patří do HLAVNÍ DISKUZE? Otázky,odpovědi,ztráty a nálezy,obecné poznatky,shánění referátů apod.
Co patří do ročníkových sekcí? Vše podstatné. Kvalitní informace a soubory, které ostatním pomůžou při studiu.
Co patří do ročníkových sekcí? Vše podstatné. Kvalitní informace a soubory, které ostatním pomůžou při studiu.
-
ajaj
To já se orientuju jinak bych tohle asi neudělal...jen sem v něm už asi 2 roky nedělal...Ale zkusim to teda taky ukázat a třeba to projde
- Veterán

jeste mimo to zuzeni by to slo udelat sablonovanim...ale jak rikam , chce to tomu venovat cas a trpelivost...takove kanaly se blbe delaji...ono v cadu je to jednodussi, ale pak nektere ty prace podle me nedavaji smysl...oni to nekteri nakresli ve 2d nerealne...resp. ve 3d by to navrhovani bylo mnohem objektivnejsi....do 2d si nakresli co chteji...

Co patří do HLAVNÍ DISKUZE? Otázky,odpovědi,ztráty a nálezy,obecné poznatky,shánění referátů apod.
-
sehom
- Sponzor

To je pravda, ted mi taky v cadu došlo co to tam kreslím za hloupost, ale zase podle mě zbytečnost kreslit 3D, když to chtěj jen ve 2D 
Je to boj:-)...uvidí se kdo vyhraje:-)
- Neo
Nevim jak po vas, ale po nas to chteli budto v Inventoru nebo rucne 1:1, takze tam byla volba jasna (prekreslovat kazdej tejden teleso neni moc casove ekonomicky). A tvuj nazor na to, ze to chtej jen v 2D mi prijde trochu zpatecnickej, kdyz v praxi se ve 2D navrhuje asi tezko
Ale kazdej podle svyho 
- Veterán

u slance, sme zacinali tak 50% cad a 50% inventor...po prvnich kontrolach vsechny odradil, kdyz kritizoval jejich vysledky v inventoru, naopak ty s cadem, celkem nechal...no, tak ja nevim...jestli se na skole konstruuje nebo kresli...
2d je kresleni...bylo je a bude...clovek tam nakresli vse co potrebuje...
2d je kresleni...bylo je a bude...clovek tam nakresli vse co potrebuje...
-
sehom
- Sponzor

Já jsem myslel ve 2D, jako výkres s kótami a tak, to ve 3D asi těžko, vím že tam lze udělat vžkres, ale je to hodně na dvě věci...já jsem si aspon invertor znechutil jak furt mu něco vadilo s rovinami:-D
...A přeci k zápočtu se bude dávat výkres, jelikož nám Slnec říkal, že se to kreslí hlavně kvůli těm blbým tolerancím!
- shavo
Sice to neni k tématu ale chci se zeptat co se dělalo poslední cviko u Slance. Abych se připravil .... dík
"Chrchel plovoucí v toaletní míse života"
-
sehom
- Sponzor

Prej už chce komplet návrhový výkres bez kót, s těmi blbostmi jak si postupoval a bez sražení a rádiusů