Zdravím,
nemáte někdo uložené fórum z BRVE?
Byl bych velmi potěšen, kdybyste sem uložili ono fórum, které obsahovalo víc informací než zdejší databáze.
Díky!
Fórum z BRVE
-
hrdy
- ALbi
- Čestný strojař

Re: Fórum z BRVE
Forum z brve je pouho pouhé přepisovatelné forum, nejde nijak uložit. Má omezený počet příspěvků, po překročení limitu se samo přepisuje. Proto zapomenň na forum na Brve a začni plnit strojar.com, zde se nic neztrácí.
Follow your intuition and embrace the change!
-
hrdy
//Necituj příspěvek na který reaguješ,pokud píšeš hned pod něj
//ALbi87
Ale ne. Vím, že někteří si fórum BRVE kopírovali a ukládali. Byly tam diskuse velmi cenné ke zkouškám. A to za několik let...
//ALbi87
Ale ne. Vím, že někteří si fórum BRVE kopírovali a ukládali. Byly tam diskuse velmi cenné ke zkouškám. A to za několik let...
- GReddy
- Veterán

teď píše že fórum je neuložitelné....
-
hrdy
//ALbi87
Teď píšu, že bylo několik jedinců, kteří si fórum zkopírovali...
//ALbi87
Teď píšu, že bylo několik jedinců, kteří si fórum zkopírovali...
- GReddy
- Veterán

ja nevim co si predstavujes pod pojmem "ulozene"....jakoze nekdo oznacoval, kopiroval a vkladal do wordu vsechno co se tam napsalo?
-
hrdy
//ALbi87
Pokud to nemáš, stejně jako já, tak tě to nemusí zajímat, stejně jako mě.
Vím jen, že byli tací, kteří si fórum stáhli k sobě na pc a detaily mě už nezajímají.
Ještě nějaká další poznámka, která ničemu nepřispěje a budu sarkastický až nepříjemný...!
//ALbi87
Pokud to nemáš, stejně jako já, tak tě to nemusí zajímat, stejně jako mě.
Vím jen, že byli tací, kteří si fórum stáhli k sobě na pc a detaily mě už nezajímají.
Ještě nějaká další poznámka, která ničemu nepřispěje a budu sarkastický až nepříjemný...!
- GReddy
- Veterán

Koukej se uklidnit, žádní tací nejsou, zdější admini měli nakopírované celé brve a to znovu zprovoznili z dat které měli od jistého člověka co jej měl v záloze.Ty mluv něco o přínosu, člověk co má 4 posty za celý rok registrace(z toho 4 dnes) a píše tady jak ho nic ostaního nezajímá než to aby mohl mít co nejvíc informací a materiálů (typický "chci_tohle_chci_tamto_na_ostatní_seru") je pro tohle fórum asi takovým přínosem jako byl pro indiány sifilis, takže ještě více takových invektivů a už nebudeš mít ani ty informace co jsou zde když je ti to málo 
-
hrdy
//ALbi87
Já si tak říkám, jestli má cenu odpovídat na zcestné odpovědi ničeho se netýkající a... nemá.
//ALbi87
Já si tak říkám, jestli má cenu odpovídat na zcestné odpovědi ničeho se netýkající a... nemá.
-
Slamik
- V.I.P.

Nechapu o co se Hrdy snažíš 
- ALbi
- Čestný strojař

Hrdy nemám co bych dodal. Myslím, že jsem se vyjádřil dost jasně. Forum se samo přepisuje, a věřím, že pokud by to někdo uložené měl(jakože určitě ne), tak by to sem stejně nedal, protože má obdobnou povahu jako ty. A teď to nemyslím ve zlém, každý sme nějaký, a někdo holt křičí až když něco hodně potřebuje a když chtějí ostatní - tak nic nedělá. Viz tvá frekvence příspěvků...
Tuhle debatu považuju za uzavřenou - lock
Pokud by jsi chtěl reagovat pak PM.
Tuhle debatu považuju za uzavřenou - lock
Pokud by jsi chtěl reagovat pak PM.