Zapoctovej test z TEI?
-
Tekiti
Zapoctovej test z TEI?
Zdar,chci se zeptat jestli by mi nekdo nerek, jak vypada zapoctovej test z Technologie I?Nikdo nebyl schopnej rict co se na nej ucit, akorat vzdycky rekli, no neco budete psat.Melo by se to psat s Kudlackem a na zacatku rikal,ze to prej bude v pohode,ale buh vi...nebo je potreba se na to ucit rovnou jak a zkousku?Dik moc za info 
- Darkover
- V.I.P.

Re: Zapoctovej test z TEI?
Čau, co já si pamatuju, tak je potřeba naučit se dosahovaný přesnosti a drsnosti povrchu při určitý technologii, pak výpočty strojních časů a takovej všeobecnej přehled, abys měl. Ale myslim, že se toho nemusíš bát, když jsem to psal já, tak cvičící při testu odešel
Asi to moc nehrotěj....i když...asi jak kdo...
Každopádně přeju hodně štěstí...
Každopádně přeju hodně štěstí...
"Nevyčerpá tě, když jdeš příliš rychle, ale to, že jdeš pomalu a začínáš se nudit." - Clifford Lee Burton
-
arw
- Veterán

nepleteš si to se základy technologie? 
- kein_nick
- Sponzor

Technologie I? No co si vzpominam ja, tak jsme taky meli Kudlacka myslim tenkrat.. Nejaky test jsme psali, otazky po me nechtej.. Vim, ze bylo par otazek a chtel odpovedet strucne, nekdy jednim slovem.. Opravovali jsme si to mezi sebou.. A pak rekl nejaky rozpeti bodu kdy je jasnej zapocet a zbytku se kazdyho taky na neco zeptal.. Dal to nakonec skoro vsem, i me (chybel mi tenkrat asi pulbod...)
Nebylo to tezky, akorat pro me to bylo celkem novy, tak o zapich clovek musel lehce bojovat
Myslim, ze neni treba se toho bat. Pochybuju, ze by se to nejak zmenilo..
NAVZDY
R.I.P. Lokomotiv Jaroslavl 7.9.2011 & Alexander Galimov 2.5.1985 - 12.9.2011
OFF, tesne pod vrcholem ..
R.I.P. Lokomotiv Jaroslavl 7.9.2011 & Alexander Galimov 2.5.1985 - 12.9.2011
OFF, tesne pod vrcholem ..
- Darkover
- V.I.P.

Pravda, omlouvám se, splet jsem si to se Základy technologie I.
Jinak, co se týče Technologie I, tak souhlasim s příspěvkem nade mnou.
Jinak, co se týče Technologie I, tak souhlasim s příspěvkem nade mnou.
"Nevyčerpá tě, když jdeš příliš rychle, ale to, že jdeš pomalu a začínáš se nudit." - Clifford Lee Burton
-
Mirdak
- V.I.P.

ahoj,
Ja TE I delal tedka v lete a bylo to v pohode...Prisla takova ta mlada (pekna) kratkovlasa doktorandka a rekla ze p.Kudlacek nema cas a napsala nam vsem zapocty, ze prej se to stejne budeme muset naucit takze v pohode...ale jinak co se rika,tak tam s tebou kudlacek sedi tak dlouho nez mu neco nereknes a jak rika:"jeste nebyl nikdo kdo by to nedostal" takze bych se toho fakt nebal,tak hodne stesti
Ja TE I delal tedka v lete a bylo to v pohode...Prisla takova ta mlada (pekna) kratkovlasa doktorandka a rekla ze p.Kudlacek nema cas a napsala nam vsem zapocty, ze prej se to stejne budeme muset naucit takze v pohode...ale jinak co se rika,tak tam s tebou kudlacek sedi tak dlouho nez mu neco nereknes a jak rika:"jeste nebyl nikdo kdo by to nedostal" takze bych se toho fakt nebal,tak hodne stesti
-
Tekiti
Jo tak diky za informace, asi se na neco malo mrknu,minimalne na to co se delalo na cvikach a projdu si letmo skripta,teda do situace,ze tam se mnou bude sedet,nez neco reknu bych se nerad dostal, to by bylo asi neprijemny