Slanec- schválené vše
-
sehom
- Sponzor

Slanec- schválené vše
Zdarec, nedal by sem někdo schválený ventil od Slance? Dneska jsem mu to odevzdal a absolutně jsem nepochopil co mu vadilo, ikdyž jsem se ho zeptal, tak na mě koukal a ještě měl řeči jak jsem prý mohl dostat zkoušku z KON1, celkem mi to znechutil. Tedy kreslil jsem to podle toho vyfocenýho výkresu co tam furt ukazoval, vadili mu základny, pak průměry na tom tělese (myslím toho jak se přišroubuje k potrubí), pak že u víka ucpávky prej nefunguje matika, ale strojařina, což jsem už fakt nepobral:-D
a ještě jaké se myslí připojovací rozměry? Sice jsem mu to tam nakreslil v sestavě jak to vypadá jako připojený, ale čmáral na druhou stranu
Pak u kuželky a vřetene základny, dle toho jak tu někdo dával nafocenou tabully od Pospíchala, tak o mám přesně podle toho, ale jemu se to nelíbí....Už to an tý škole fakt nechápu...Takže pokud by byla nějaká hodná duše a poslala mi to, stačí klidně jen jako PDF, jen se chci kouknout, páč fakt nevímo co mu de:-D
Je to boj:-)...uvidí se kdo vyhraje:-)
-
jimmy
Re: Slanec- schválené vše
Já zápich už mám a troch sem vychladl
jedině tak podle toho co mám já, dal sem to sem: http://www.strojar.com/viewtopic.php?f=3&t=862 nejlepší je stáhnout všechno co je na netu projít si to ...
Naposledy upravil(a) jimmy dne 13. leden 2009, 20:53, celkem upraveno 2 x.
-
Magpie
stejný problém a prosba zároveň.....
- ..::TV::..
- Veterán

dneska sem byl u nej...mel sem to po 2. odevzdane, tak sem si tam rikal, ze mi to da...a hle :"...kolego...forma je pekna,ale ten obsah neni dobry..."
tim me dostal no...
ale zas je pravda, ze mi rikal, at si tam opravim veco co mi rekl a poznamenal si, ze mi ten zapich napotreti da...ale o co mu jde...akorat mi ubira cas...no comment...jiz nikdy vice jeho ne...
ale zas je pravda, ze mi rikal, at si tam opravim veco co mi rekl a poznamenal si, ze mi ten zapich napotreti da...ale o co mu jde...akorat mi ubira cas...no comment...jiz nikdy vice jeho ne...
Co patří do HLAVNÍ DISKUZE? Otázky,odpovědi,ztráty a nálezy,obecné poznatky,shánění referátů apod.
Co patří do ročníkových sekcí? Vše podstatné. Kvalitní informace a soubory, které ostatním pomůžou při studiu.
Co patří do ročníkových sekcí? Vše podstatné. Kvalitní informace a soubory, které ostatním pomůžou při studiu.
-
sehom
- Sponzor

Dneska mi ho taky dal, ani na to nemrknul, že prý už mu to dávám napotřetí a já blbec mu tam ještě říkám, jak jsem pchopil svoje chyby a on,že to zkouknem, jen to prohráb, řekl, že tolerance jsou dobře, tady je H8 a psal mi zápočet.Takže taky musím konstatovat, že škoda času!
Je to boj:-)...uvidí se kdo vyhraje:-)