Povinně volitelné předměty - 3.r

Archiv neaktuálních či jinak přebytečných příspěvků.
Zamčeno
GReddy
Veterán
Veterán

Povinně volitelné předměty - 3.r

Příspěvek

Jak tak koukám poprvé si mohu volit na DMT PVS předměty - nemá někdo nějaké poznatky z předmětů které jsi na dopravce vybral jaké jsou - obtížnost vs zajímavost atd. Nerad bych si zvolil něco a pak nadával.

Maca

Re: Povinně volitelné předměty - 3.r

Příspěvek

Muzete sem klidne psat poznatky k jakymkoliv PVS ne jen z DMT. A muzete k tomu vzdycky napsat k jakemu je to oboru. Diky

GReddy
Veterán
Veterán

Příspěvek

opravdu nikdo neví podle čeho bych měl volit PVS předměty na daném oboru? Osobně mě zaujaly pohony letadel a průmyslový marketing - v poznámce je napsáno na doporučení tutora...

kokosy
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek

GReddy
Veterán
Veterán

Příspěvek

diky moc,je tu nekdo z dmt-co si volil.mam zapsane konstrukce ale podle jejich doporuceni uz tam nic zajimaveho neni. zajimalo by me jake nasledky ponesu pri volbe jineho nez doporuceneho predmetu(napr pohon letadel ,managment) tutori bohuzel na mail nereaguji

kokosy
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek

Na konci pdf je napsano:Při volbě jiných předmětů doporučujeme konzultaci s tutorem, protože není možno obecně
zabezpečit vazbu na témata následujících projektů a diplomové práce.Já osobně volím ZKS a PVP.Jestli se chceš více orientovat na konstrukci, tak si zvol technologičnost konstrukce a projektovaní ocelových kontrukcí.

HK-racer
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek

já bych se tady rád vyjádřil k tomu projektování ocelových konstrukcí. Je to BLBOST, HOVADINA NEJVĚTŠÍ!!!!! Vykašlete se na to. Učí to doc. Sojka a vážně je to hrůza. Je to pokračování pružnosti víceméně, s ocelovejma konstrukcema to nemá nic společnýho. Vyučující vede cca 3 hodiny monolog a to je vše, všechno obecně, žádný příklady.... Lituju, že jsem si to dal, protože o tom předmětu nic nevim (a to jdu příští tejden na zkoušku :shock: ) a vůbec nevidim jeho smysl. Vážně na to nechoďte, dejte si něco jinýho, protože tohle si dát vážně nemá žádnej smysl.

Honza2

Příspěvek

Já jsem měl PVP a TEK. PVP naprosto v pohodě, zkoušku snad ani nejde udělat hůř jak za 2 (při zkoušce možno používat veškerou literaturu). Zkouška z TEKu taky v pohodě, se znalostma z technologie se na ní za odpoledne naučíš. Akorát se na oba předměty musí dělat referáty, ale s jejich odevzdáním jsme neměli problémy.

sniper
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek

Cau lidi jdu na výrobní techniku a poprosil bych o poznatky z volitelných předmětů který je dobrý ,kde je tezká zkouska a tak.Dík

kein_nick
Sponzor
Sponzor

Příspěvek

Ahoj, jdu ted na DMT.. Koukam do bily knihy na 5. semestr.. Ten je celkem jasny.. Ale zajimalo by me, jak je to s PVS? Jsou napsany az u sesteho semestru. To znamena, ze za celej tretak musim udelat 2 PVS predmety? Koukam, ze nektere jsou vypsane i ted na zimu, tzn. ze pokud je udelam ted v zime, tak je v lete nemusim delat?
Mozna blbej dotaz, ale ptam se ted, nez si zapisu predmety a nez si udelam predbeznej rozvrh, aby pak nebyl clovek nemile prekvapenej.. Dik :wink:
NAVZDY
R.I.P. Lokomotiv Jaroslavl 7.9.2011 & Alexander Galimov 2.5.1985 - 12.9.2011
OFF, tesne pod vrcholem ..

GReddy
Veterán
Veterán

Příspěvek

PVS nejsou tuším skoro u žádného oboru v 5. semestru, VSPB a VME stačí to mi věř.. PVS jsem si volil až teď v létě a na DMT si můžeš zvolit takřka cokoliv. Pokud je uděláš teď nemusíš je dělat v létě. Klidně se poptej jsem taky na DMT

ladislaf

Příspěvek

No, kdybyste sem trebas napsali, co mate v nabidce za predmety, tak bych se k nim i trebas vyjadril...ale zase tak akcni, ze bych hledal, jak to vy jako bakalari ted mate a ke kazdemu predmetu neco psal..hehe, to ne:)

Ad POK-skutecne nezapisovat, je to tak teoreticke, az to neni pekne. Mozna by se to "mohlo hodit" nekomu, kdo se HODNE do hloubky zajima o konstrukci(napr. autarum-karoserie), ale to sluvko MOZNA je dost dulezite, je to skutecne pojato hodne do hloubky, o praktickou stranku veci se to otre asi "nejvic" pri jedne prednasce o !jerabech!(coz my autari HODNE ocenime, ze?)...proste je to ucene panem, ktery cely zivot navrhoval tezebni stroje a jeraby. Rada: nezapisovat, misto toho radsi Technologicnost Konstrukci, to je proti POKu prochazka ruzovym sadem:)

kein_nick
Sponzor
Sponzor

Příspěvek

ladislaf: trosku slozitejsi, nenapsali k oboru nic na vyber, proste ze si mame ze strany 30 na http://www3.fs.cvut.cz/web/fileadmin/do ... 910_SP.pdf vybrat.. Nechci to sem cely opisovat, kdybys ale rekl svuj nazor, pomohlo by to asi vic lidem. Dik
NAVZDY
R.I.P. Lokomotiv Jaroslavl 7.9.2011 & Alexander Galimov 2.5.1985 - 12.9.2011
OFF, tesne pod vrcholem ..

Styxer
Veterán
Veterán

Příspěvek

Chtěl bych se zeptat, zda si někdo do 6. semestru na oboru STM zapisoval jinej PVS předmět než je - Technické aplikace materiálů (myslím tím z doporučených ze skupiny A)?
V této skupině je ještě Technologičnost konstrukcí, kterou chci...

Díky :-)

Slamik
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek

Můžes to různě kombinovat ne? Ja jsem zvolil Technické aplikace materiálů a Nekonvenční technologie obrábění.

falcon
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek

nebo kombinaci technologičnost konstrukcí a nekonvenční technologie obrábění, navíc technické aplikace materiálů už mají plnou kapacitu na to jedno cviko ve středu

quynsy

Příspěvek

falcon píše: navíc technické aplikace materiálů už mají plnou kapacitu na to jedno cviko ve středu
Kapacitu na cviceni zvetsili na 50, takze neni problem se zapsáním

Zamčeno

Zpět na „Archiv“