Předtermín z materiálů2-kdy?

Archiv neaktuálních či jinak přebytečných příspěvků.
Zamčeno
3D4U

Předtermín z materiálů2-kdy?

Příspěvek

Neví někdo kdy bude předtermín z nauky o materiálech II? Na netu jsem to nenašel a poslední přednášku jsem minul.
Díky.

..::TV::..
Veterán
Veterán

Re: Předtermín z materiálů2-kdy?

Příspěvek

kazdy prednasejici ma jiny termin...co sem slysel...takze zalezi u koho chodis...jinak k Zunovi se psal seznam kdo tam pude...tak na to pozor...
Co patří do HLAVNÍ DISKUZE? Otázky,odpovědi,ztráty a nálezy,obecné poznatky,shánění referátů apod.
Co patří do ročníkových sekcí? Vše podstatné. Kvalitní informace a soubory, které ostatním pomůžou při studiu.

3D4U

Příspěvek

No právě, jsem u Zuny na seznamu z předvánoční přednášky, a minule jsem nebyl. Nevíš teda kdy ten předtermín u Zuny bude?
Díky

Veterán
Veterán

Příspěvek

on tam nebyl, byl tam nejakej jinech chlap, ale na papire bylo streda tedka co bude, 8:30...jinak misto asi upresni v pondeli...
Co patří do HLAVNÍ DISKUZE? Otázky,odpovědi,ztráty a nálezy,obecné poznatky,shánění referátů apod.
Co patří do ročníkových sekcí? Vše podstatné. Kvalitní informace a soubory, které ostatním pomůžou při studiu.

3D4U

Příspěvek

Díky moc!

olkom

Příspěvek

já zas slyšel, že prý u tý ženský je to, že se to může zkusit, ale nepočítá se to jako pokus, když to člověk neudělá, tak mu zůstanou pořád všechny tři pokusy:-)...ví o tom někdo víc?

Veterán
Veterán

Příspěvek

to je asi u vsech...ale najisto to nevim...oni totiž vedi, ze to clovek jen tak nedostane a nez se to vsechno nauci tak to trva strasne dlouho...do toho koukam 3-ti den a nic moc...spise nic...no

Holy

Příspěvek

Tak Zuna dnes kontroloval ten svuj seznam, kdo pujde a kdo ne. Jinak je to ve středu 8:30 sraz Karlák před katedrou jako vždy:-) Jo tim předtermínem neztrácíš ty 3 pokusy. Tak Good luck

Zamčeno

Zpět na „Archiv“