Ahoj,
mohl bych Vás poprosit o kontorlu mé úlohy na KON II. Mám Slance a on mi to furt vrací a nic mi neopravuje - už nevím co mám opravit podle mě tam nemám žádné zásadní chyby.
Děkuji moc za pomoc.
PS: Stačí napast: výkres 13-01-123-05 chyba 5° - má být ve vnitř kot. čar nebo dokreslit červenou barvou.
KON2 - Konstruování 2 - Pomoc se slancem
-
Kuřekuře
KON2 - Konstruování 2 - Pomoc se slancem
Naposledy upravil(a) Kuřekuře dne 23. únor 2009, 16:16, celkem upraveno 1 x.
-
Crazykill
Re: KON2 - Konstruování 2 - Pomoc se slancem
vreteno misto R25 SR25
kuzelka uhel 90° by mel bejt podle norem 75°aspon myslim
nemuzes tam mit 3x zakladnu E a kazdou jinde
tloustka car (u zavitu na viku ventilu to je opacne)
kuzelka uhel 90° by mel bejt podle norem 75°aspon myslim
nemuzes tam mit 3x zakladnu E a kazdou jinde
tloustka car (u zavitu na viku ventilu to je opacne)
-
gogolima
se Slancem je to těžké - navrhuji dojít za ním o konzultačních hodinách, což asi děláš - začít nějakou lehkou konverzací (smažené řízky a jiné potraviny), pak poprosit o vysvětlení co máš ve výkresech špatně, mírně vysvětlovat jak je tvoje verze myšlena atd. On ti to jistě proškrtá a řekne jak to má být, čili co nejdříve opravit a donést příště obojí - ukazovat co ti zaškrtl a jak jsi to opravil. Já u něj byla ve zkouškovém "jen" třikrát, někteří kolegové i šestkrát. Ale nenechat se odbýt = vzít výkresy a jít. Může se stát, že když nad tím budete diskutovat tak se vzdá a zápich dá (to se skoro rýmuje).
Promiň že ti spíš nepomůžu hledat chyby na výkresu, ale po dvou letech už si na ventil netroufám.
Promiň že ti spíš nepomůžu hledat chyby na výkresu, ale po dvou letech už si na ventil netroufám.
-
Kuřekuře
Měl jsme slance i v 1. semestru a taky jsme si zápoče vychodil, ale teď mě pokaždý odbyde a řekne že když to nevím tak nemůžu dostat zápočet. Zkoušku z KON I. mám za 2 takže nevím proč by mě tak deptá.
- Mr. X
- Sponzor

Mam s nim uplne stejnou zkusenost, pokazdy se podiva jen na jeden vykres kde najde jednu chybu, tu mi rekne a na dalsi vykresy ani nekoukne ze mam prijit zase priste. A ted naposledy mi rekl ze ted ve zkouskovym ani uz chodit nemam a mam se soustredit na zkousky, ze to staci nosit behem semestru. Pak mi nabizel ze bude mit druhy zapisy KON1 tak jestli bych nechtel k nemu, tak sem se omluvil ze uz mam rozvrh hotovej...pana Slance nikdy vic 
-
sehom
- Sponzor

No, já nevím. Já měl ze začátku stejné zkušenosti, když sem mu to dal prvně, koukl na to a ihned vrátil. Na podruhé mi to už vzal na odevzdání a na třetí pokus jsem jen přišel a on jen, že mu to dávám na třetí pokus a ať mu dám index...což mě překvapilo, jelikož já si celý den připravoval jak mu okecám co mi tam zaškrtal. Když jsem mu řekl, že mu řeknu jaké směl měl chyby a tak tak to konečně otevřel prohrábnul se v tom a řekl dobrý a pak sme asi čtvrt hodiny kecali o tom kam chci jít na oboro a tak:-)...A ještě je hlavní mu říkat, že "vám to hodně dalo". To se ptal snad u každého co jsem slyšel....Na druhou stranu....já mu tam ještě před zkouškovým, takže něco na tom asi bude:-)
Je to boj:-)...uvidí se kdo vyhraje:-)
-
Kuřekuře
Díky všem za pomoc. V pátek to jdu po 3. zkusit. Nemá náhodou někdo nějakou dobrou technickou zprávu?