ESP - 1.test 23.4.

Archiv neaktuálních či jinak přebytečných příspěvků.
Zamčeno
jindrichsrb
V.I.P.
V.I.P.

ESP - 1.test 23.4.

Příspěvek

Mohl byste nekdo, kdo chodite na seminar z ESP, ho poskytnout nafocenej, pls?
Popr. nejake priklady, ktere by mohly byt prinosem na prvni test 23.4.?
Jakekoliv info vitano, dekuji

GReddy
Veterán
Veterán

Re: ESP - 1.test 23.4.

Příspěvek

také se přimlouvám

jindrichsrb
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek

Copak sem nechodite nikdo ze seminare z ESP?????

:shock: :evil:

Brooke

Příspěvek

Spíš ti to sem nikdo nehodí. Někteří lidi jsou opravdu neskuteční. Poradit, pomoct to ne. Neuvědomují si, že oni tu pomoc taky někdy můžou potřebovat.. :?

Martin

Příspěvek

Pokud postačí aspoň to, že jsem tam byl minuly rok a první test se týkal převážně asynchroních motorů. Doporučuju pujčit si sbirku prikladů a propočítat ASM

GReddy
Veterán
Veterán

Příspěvek

já jsem ten test už vzdal, ve výsledku výjde možná výhodněji se naučit pár dní na ZK než se s tím teď takhle drbat a pak stejně jít na ústní, zeptám se jinak, nemá někdo tu sbírku příkladů? Na netu jsem jí v PDF nenašel a ve skriptárně také není.

Neo

Příspěvek

Ty priklady na motory a transformatory sou ve sbirce EOE. Spis teoreticky skripta kdyby byly ...

jindrichsrb
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek

Prave ze se to naucit ted vyplati, kdo da oba testy tak ma jistou trojku, alespon u U. to tak bylo loni.

Milan
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek

Já se ptal na přednášce Uhlířa a on mi skripta sbírky zakázal, že jsou tam příklady složitě řešeny a to prý není vhodné pro nás, že to stejně nepochopíme. Že prý bohatě stačí vzorové příklady ze skript ESP. Jinak co se týče integračního testu, tak sem slyšel, že zadání vymýšlí Novák, tak pochybuju, že někomu řekl co tam bude, ale možná se mýlím. Já k němu nechodím.

ALbi
Čestný strojař
Čestný strojař

Příspěvek

Záleží ale kterej Novák. Jarda nebo Lukáš? Já chodím na každou Jardovu přednášku a nic o testu neřekl, ani zmínku.. :-( Aspoň na ESP nám řikal co tam přesně bude a člověk měl aspoň šajn, takhle je to dost naslepo.
Follow your intuition and embrace the change!

Milan
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek

Prý to zadává Jarda Novák. Lukáš ani nepřednáší ESP. Pokud se nepletu tak má myslím i seminář vypsanej v kosu ale chodí tam jen 6 lidí. Tak netuším co tam může zrovna dát :?: . Určitě má v klobouku schováného nějakého žolíka beztak.

alkie
Veterán
Veterán

Příspěvek

Asynchronni motor. Zadany otacky naprazdno a asi jeste napeti...a vypocitat otacky po zatizeni momentem, kterej byl taky zadanej.

// prevzato z dostuduj. Tusim, ze neco podobnyho jsme meli loni na 1. testu taky.
http://www.speedtest.net/result/1258256262.png - 344 Mbps down, 106 Mbps up ;)

PS: Kdyz neco hledam, pouziju nejdriv fci "hledat" ---> HLEDEJ ZDE a teprve potom neco pisu...
PS2: Pokud neco hledam, co zde nemusi byt, tak hledam zde http://www.si.to.kurva.vy.googluj.cz/

jindrichsrb
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek

Takze uterni seminarnici nechodi na strojare, ze by podali info ostatnim o testu??
Ja vim, zni to divne, ale my ostatni sem davame info o kdejake zkousce, co kdyby i ostatni pridali ruku k dilu??

alkie
Veterán
Veterán

Příspěvek

Jindro, skoda, mozna ses tam mohl zajit podivat sam. Skolu si stejne odpoledne zatahl ;)
http://www.speedtest.net/result/1258256262.png - 344 Mbps down, 106 Mbps up ;)

PS: Kdyz neco hledam, pouziju nejdriv fci "hledat" ---> HLEDEJ ZDE a teprve potom neco pisu...
PS2: Pokud neco hledam, co zde nemusi byt, tak hledam zde http://www.si.to.kurva.vy.googluj.cz/

Zamčeno

Zpět na „Archiv“