je to problem???
-
monkmank
je to problem???
lidi, hlavne vy ze starsich rocniku, mam si ted o zkouskovy davat pozor jaky znamky beru? myslim tim, esli je dulezity pak na to navazujici magisterky nejak splnit nejakou hranici... slysel sem o prumeru 2... ted sem pres dva urcite, mam se to snazit vytahnout tema zkouskama co mi este zbyvaj?
- Neo
Re: je to problem???
Prej to snad zvedli nebo co, ale ted to je 2,5.
-
sehom
- Sponzor

V úterý během přednášky mechaniky přišel nějakej týpek co velí ústavu Matiky, nebo mechaniky a ten říkal, že na navazující magisterský studium při úspěšném absolvování předmětů typu A, dělají bez přijímaček a o žádným průměru nic neříkal. takže asi změna, ale možná říkal ještě něco, já tam usínal, tak mě když tak poopravte:-)
Je to boj:-)...uvidí se kdo vyhraje:-)
- GReddy
- Veterán

ti co mají A/B
A- by měli jít automaticky
B-měli by dělat ZK ale možná tam bude figurovat i průměr
já ještě A/B neměl takže pro nás platí průměr pod 2,5 - příjde mi to až moc benevolentní, že by se na magistra nikomu nechtělo/neudělalo přijímačky ?
A- by měli jít automaticky
B-měli by dělat ZK ale možná tam bude figurovat i průměr
já ještě A/B neměl takže pro nás platí průměr pod 2,5 - příjde mi to až moc benevolentní, že by se na magistra nikomu nechtělo/neudělalo přijímačky ?
- Neo
Jo sorry, mne zas nedoslo, ze to mate na ty A a B. Co sem slysel, tak plati vyse uvedene ...
- GReddy
- Veterán

pokud nevite tak az pujdete kolem zeptejte se waicovy na studijnim ona se v tom vyzna, navic stejne jak je cvut zvykem to cely zase do ty doby nez se dostanete na magistra zmenej... 
- mekánik
- Veterán

V podstatě jak píše greddy: kdo má A, jde rovnou, kdo má B, musí si dodělat nějaké rozdílové předměty. Průměry a přijímačky by měly být minulost.
I'm your father!
-
dexter
Kdo ma A jde rovnou
Kdo ma B musi delat rozdilovej rocnik
Kdo ma B musi delat rozdilovej rocnik
- ..::TV::..
- Veterán

tak nejak jak se tu pise by to melo byt, ale jeste myslim, ze rikali, ze by meli byt nejake testy na dorovnani rozdilu A a B, ale je v tom kazdopadne zmatek...
...nejvic se mi libi jak ani lidi na ustavech nevi jak zapisovat zkousky...kdyz jde clovek jen na B...system na houby...
...nejvic se mi libi jak ani lidi na ustavech nevi jak zapisovat zkousky...kdyz jde clovek jen na B...system na houby...
Co patří do HLAVNÍ DISKUZE? Otázky,odpovědi,ztráty a nálezy,obecné poznatky,shánění referátů apod.
Co patří do ročníkových sekcí? Vše podstatné. Kvalitní informace a soubory, které ostatním pomůžou při studiu.
Co patří do ročníkových sekcí? Vše podstatné. Kvalitní informace a soubory, které ostatním pomůžou při studiu.
-
spravce
- V.I.P.

Cituji BK pro navazující studium:
Jinak pokud si dobře pamatuju, bylo dřív potřeba na navazující asi 2,2 Váženej průměr. Lidem se to moc nelíbilo, hodně ohlasů padalo k AS FS a tak to pak zvedli do těch 2,5, kdy se nemusí dělat přijímačky. Toto se řešilo pokud vím v diskusi na stránkách FS.
//Linky je možno vkládat v aktivní formě
//ALbi87
viz. http://www3.fs.cvut.cz/web/fileadmin/do ... u_NMAG.pdfSoučástí přijímacího řízení je písemná přijímací zkouška konaná z předmětů teoretického
základu studia, ústní přijímací zkouška a oborový pohovor.
Uchazečům, kteří absolvovali bakalářský studijní program Fakulty strojní ČVUT v Praze
B 2341 „Strojírenství“ s váženým průměrem 2,5 a lepším, děkan písemnou i ústní část
přijímací zkoušky promíjí. Každý uchazeč se však musí zúčastnit oborového pohovoru.
Uchazeči, kteří nesplňují podmínku pro prominutí písemné a ústní přijímací zkoušky budou
pozváni k přijímací zkoušce doporučeným dopisem na adresu trvalého bydliště.
Jinak pokud si dobře pamatuju, bylo dřív potřeba na navazující asi 2,2 Váženej průměr. Lidem se to moc nelíbilo, hodně ohlasů padalo k AS FS a tak to pak zvedli do těch 2,5, kdy se nemusí dělat přijímačky. Toto se řešilo pokud vím v diskusi na stránkách FS.
//Linky je možno vkládat v aktivní formě
//ALbi87
-
salusa
a nevite jak to je, kdyz mam treba vsechny zkousky na urovni A a jednu na urovni B? to budu delat nejaky cely soubor testu ze vsech predmetu nebo se to bude tykat poze toho predmetu ktery mam na urovni B? diky
-
arw
- Veterán

si to dej na druhej zápis a zkus to dát na A
- ALbi
- Čestný strojař

Dle mého toto nepůjde, protože jednou je předmět ukončený a podruhé zapsat nejde!
Follow your intuition and embrace the change!
Follow your intuition and embrace the change!
- alkie
- Veterán

Ja bych si tim jistej nebyl a sel bych na studijni. Predmet je sice ukoncen, ale na B urovni a podle meho by bylo mozny si ten predmet zapsat znovu na urovni A. Ale jak rikam, vice pochodis na studijnim.
http://www.speedtest.net/result/1258256262.png - 344 Mbps down, 106 Mbps up 
PS: Kdyz neco hledam, pouziju nejdriv fci "hledat" ---> HLEDEJ ZDE a teprve potom neco pisu...
PS2: Pokud neco hledam, co zde nemusi byt, tak hledam zde http://www.si.to.kurva.vy.googluj.cz/
PS: Kdyz neco hledam, pouziju nejdriv fci "hledat" ---> HLEDEJ ZDE a teprve potom neco pisu...
PS2: Pokud neco hledam, co zde nemusi byt, tak hledam zde http://www.si.to.kurva.vy.googluj.cz/
-
salusa
ja myslim, ze to jde delat na Acko znovu ikdyz mas ukonceny B, ale to me se netyka. ja mam ted zapsano na druhy zapsani jak A tak B. jen by me zajimalo jak to je, kdybych nahodou nedostal A, ale alespon Bcko
-
frenk
- V.I.P.

Nekolikrat jsem slysel ze to jde, ale porad se to vsechno meni, tak nechci kecat nejaky blbosti. Dle meho to je tak ze tedka mas ukonceny B, uroven A mas neudelal. Takze si na 2.zapis zapises jen uroven A, nikoliv celej predmet. To znamena ze kdyz tedka dostanes z A 1, tak u urovne B ti zustane treba 3, nebo co z ni mas. samozrejme podle noveho znamkovani... Takze pokud to A ani na druhej zapis neudelas, tak mas smulu a budes muset do toho vyrovnavaciho roku, nebo co je tedka vlastne vymysleny.