Videopřednášky

Archiv neaktuálních či jinak přebytečných příspěvků.
Zamčeno
mdd

Videopřednášky

Příspěvek

Ahojte, nevíte někdo, jestli se někde vyskytují ke stažení videozáznamy z přednášek? V několika posluchárnách jsou kamery, ale v provozu asi nejsou, že? Kdyby ano, prosil bych o nějaký link nebo jakoukoliv odpověď... Díky

Mlyeko

Příspěvek

cože?? na CVUT FS a prednasky ve video forme:-D tak to jsi me velice pobavil v tomto nedelnim case :-D nee nejsou a mylsim ze ani nikdy nebudou.... nebo budou ale to uz ty tam nebudes(dostudujes davno davnicko) nebo mozna tve deti to stihnou v poslednim rocniku :-D

Los(t)
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek

No na prednášce z pružnosti a pevnosti bylo řečeno se od druhe prednášky by se to melo zaznamenávat na video ale zda se to točí to fakt netusím podle me to tam mají jen na okrasu :D

mdd

Příspěvek

Nám právě taky Řezníček na pružnosti říkal, že by se něco mělo natáčet... Jukal jsem na web a nic, tak jsem se pro jistotu optal. Jinak díky Mlyeko za hodně vtipný nedělní příspěvek :)

luc

Příspěvek

mdd

Příspěvek

Díky moc luc za odkaz!
Škoda jen, že zatím tam nejsou přednášky z předmětů, které mám.
Jinak jde o videa, co se otvírají v Real playeru, kde je pohled na tabuli a na ppt prezentaci či kameru na papírové materiály. Zvuk je plynulý a obraz spíše snímkovaný... Snad se této možnosti chytí i profesoři a záznamů bude přibývat!

Zamčeno

Zpět na „Archiv“