Chemie testy

Archiv neaktuálních či jinak přebytečných příspěvků.
Zamčeno
jondr

Chemie testy

Příspěvek

Dobrý den všem!Slyšel jsem o nějakých variantách testů z chemie, které se objevují u zápočtového testu a od jednoho spolužáka jsem zase slyšel, že jsou k dostání někde tady na fóru(má jich být prý asi 80)...prosím prosííím poraďte mi!!!Je to vůbec s těmi testy pravda že existují?

MRAK
Sponzor
Sponzor

Re: Chemie testy

Příspěvek

hmm a co třeba tohle?

http://chemie-test.kvalitne.cz/

Ale jenom na to bych nespoléhal, já pak šel ještě na "ústní" a tam si mě proklepnul, jestli tomu fakt rozumim ... (dělal jsem zápočet u Dostála, ale každopdáně ho musím doporučit)

Slamik
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek

ja jsem se jen ucil z materialu, ktere jsou zde v sekci 1.rocnik a bohate mi to stacilo. A zadnou ustni jsem nemel co si pamatuju. :!:

MRAK
Sponzor
Sponzor

Příspěvek

No tu jsme mělu asi jenom my Dostálovci. Ale zase jsme měli jednodušší test.

Mr. X
Sponzor
Sponzor

Příspěvek

Ucil sem se taky z podkladu tady na netu, sel jsem to odevzdat jeste nez vetsina lidi test dopsala, opravoval mi to Šulc, v prvni otazce kde bylo sestavit vzorec jsem mel jen chybku v tom ze cislo ktery melo bejt za zavorkou jsem mel vevnitr tak mi rekl at si ten vzorec prekontroluju, ve zbytku jsem toho mel vic spatne nez dobre, ale kdyz nakonec scital body, chybel mi jen jeden tak mi rekl at se podivam na jendu konkretni otazku, kde mi temer rekl spravnou odpoved a proc to tak je. Takze z chemie zadny obavy, bude hur :D

Zamčeno

Zpět na „Archiv“