4. semestr -psychologie nebo filosofie?
-
sehom
- Sponzor

4. semestr -psychologie nebo filosofie?
Vy co ste měli filosofii, řekněte prosím jaká byla, já měl psychologii a udělal jsem to akorát na bod:-D (kašlal jsem mu na to). Kámoš říkal, že na filosofii stačí být jen nějak aktivní, asi často jí říkat, že to super řekla atd?:D
Je to boj:-)...uvidí se kdo vyhraje:-)
- Prekel
- Sponzor

Re: 4. semestr -psychologie nebo filosofie?
Jestli myslis Adamovou (mela by ucit i FoC ve pristim sem.), urcite tady o ni nekde neco najdes; zalezi, jak ti sedne (jak ji sednes), tzn. jestli mas potrebu se k nekterejm tematum vyjadrovat nebo o nich vis vic, nez je vhodny. Na cviku se staci ozvat dvakrat s tim, co se probiralo na prednasce, mit rozumnou dochazku (min. 3x cviko, 3x prednaska, mozna vic) a dostanes to. Na konci muzes pozadat o referat a nahradit si "aktivitu" pri cvikach. Sama te upozorni, ale chces-li ji oslovovat primo, tak jedine s titulem, asi to na skole taky nemela lehky 
-
Mirdak
- V.I.P.

ta psychologie muze bejt taky pekne neprijemna, ja ji mel malem na II.zapis a ten mistr sladek to je taky kousek:D nekdo s nim mel fakt problemy
- ..::TV::..
- Veterán

ona tedka zkousela novy typ vyuky, kdy to bylo bez testu, jen se musi chodit na asi 3 prednasky a na cvikach mit aktivitu a pak je to ok...ja ji mam zas, me to celkem vyhovovalo, navic rikala, ze to bude zazivnejsi nez fyloz. ot. vedy...takze ted uz se jen rozhodni... 
Co patří do HLAVNÍ DISKUZE? Otázky,odpovědi,ztráty a nálezy,obecné poznatky,shánění referátů apod.
Co patří do ročníkových sekcí? Vše podstatné. Kvalitní informace a soubory, které ostatním pomůžou při studiu.
Co patří do ročníkových sekcí? Vše podstatné. Kvalitní informace a soubory, které ostatním pomůžou při studiu.
-
sehom
- Sponzor

Právě, že ten Sládek to hodně hrotil. Tento předmět na technické škole, mu mohlo být jasný, že to zajímá tak jednoho z tisíce a ještě z jiné výšky:-D...tak právě nechci s tím už mít žádný sraní, ikdyž už vím, že tam se stačí naučit ten svůj referát a dobře ho okecat a pak je člověk hned happy
Je to boj:-)...uvidí se kdo vyhraje:-)
- GReddy
- Veterán

oba predmety ucej zabedneny zakomplexovany menecenny individua co si lecej nedostatek pozornosti ve spolecnosti tim ze si hrajou na stred zemekoule v hodinach...
mel jsem jak Adamovou tak Sladka, popravde tezko rict co je lepsi, ja s ni vychazel dobre ale chodit povinne na prednasky z takovyho predmetu? U sladka se na prednasce pise zase nejaka studie takze by se tam taky melo kuli bodum - jinak se pise test na kterej se ani neda naucit protoze to je hrozna skvara ho*en na co se tam ptaji, takze je to vazne asi jedno...jim nedochazi ze neucej na skole humanitnich ved ale na strojarne.....
mel jsem jak Adamovou tak Sladka, popravde tezko rict co je lepsi, ja s ni vychazel dobre ale chodit povinne na prednasky z takovyho predmetu? U sladka se na prednasce pise zase nejaka studie takze by se tam taky melo kuli bodum - jinak se pise test na kterej se ani neda naucit protoze to je hrozna skvara ho*en na co se tam ptaji, takze je to vazne asi jedno...jim nedochazi ze neucej na skole humanitnich ved ale na strojarne.....
- kein_nick
- Sponzor

Souhlas.. Ja mela oba semestry psycho.. na oba semestry Sladka.. Jako se zapoctem problem nebyl, normalne zdrave uvazujici clovek si umi spocitat aby mu to vyslo.. A to se clovek vubec na nic nezeptal na cviku a tak.. proste stacila pravidelna dochazka a jeden refec a bylo.. zadny prednasky a tak... Takze komu nevadi si tech "par" hodin odsedet a jednou neco predvest.. Vrele doporucuju.. Naprosto bez nervu kredity na ucte.. Pokud se nic nezmenilo tak to tak bude asi i dnes...
NAVZDY
R.I.P. Lokomotiv Jaroslavl 7.9.2011 & Alexander Galimov 2.5.1985 - 12.9.2011
OFF, tesne pod vrcholem ..
-
Tomys
Cau,takze ta psychologie prace je delana stejnym stylem jako socialni psychologie? Na prednasky se chodit nemusi? V socialni psychologii pripisoval 1 bod za aktivitu na prednasce,coz mi prislo zbytecny tam chodit,je to stejny i s psychologii prace???
- kein_nick
- Sponzor

No ja nikdy na prednasce nebyla.. Ani v zime ani v lete.. Jinak to bylo naprosto stejny akorat se zmenila temata na kery se delaji ty referaty..
NAVZDY
- GReddy
- Veterán

no bez nervu tezko rict, on to udelal tak aby obcas take nekdo napsal ten test protoze predtim vsem stacila dochazka a referat, ted uz to tak jednoznacne nebylo, ja treba jsem tu studii propasl a z referatu mi ten idiot strhl asi 5 bodu za to ze jsem mu tam nenapsal z ceho jsem cerpal a kdyz jsem mu rekl ze jsem to vymyslel sam protoze jsem mel tak hloupe tema o kterem nikde nic nebylo tak pry ze mi neveri, jako kdyby na tom zalezelo, snad jedine dobre, no takze pokud clovek nenapise na prednasce studii a nedostane z referatu plny pocet tak uz test musi psat a tam uz jsem nervy mel a ze je docela dost lidi co ma tenhle predmet na druhej zapis....
- kein_nick
- Sponzor

No jak rikam takhle to bylo pred dvema rokama.. Nerikam, ze se nemohlo neco zmenit.. A druhej zapis z psycha? No s tim jsem se nesetkala.. Spis at sem napise nekdo kdo to mel ted v zime..
NAVZDY
-
Tomys
A co je to ta studie? Pise se to jen na jedne prednasce nebo se musi chodit nejak castejc?
- GReddy
- Veterán

jen na jedne prednasce, je to neco jako referat - ti co to psali o tom asi reknou vic...bylo to neco s podnikem, uz si to nepamatuji
-
larry
Lidi proboha, Sladek je ucitel naprosto v pohode.. Jak uz nekdo zminil vyse, rozumne uvazujici student z toho zapocet dostane. A to, ze to ma nekdo na druhy zapis
, to je proste vrchol neschopnosti daneho jedince.
Co se tyka filozofie, tak te se radeji vyhnete. Kvuli jakesi vyucujici Mudr. Pudr. RSDr. DOKTORCE
Navic si dovolim tvrdit, ze to je jeden z tech uzitecnejsich predmetu, protoze si alespon 1 vyzkousite mluvit pred lidma. To je podle me dulezitejsi nez pocitacova grafika, kongo a numericka matematika dohromady.
Co se tyka filozofie, tak te se radeji vyhnete. Kvuli jakesi vyucujici Mudr. Pudr. RSDr. DOKTORCE
Navic si dovolim tvrdit, ze to je jeden z tech uzitecnejsich predmetu, protoze si alespon 1 vyzkousite mluvit pred lidma. To je podle me dulezitejsi nez pocitacova grafika, kongo a numericka matematika dohromady.
-
kokosy
- V.I.P.

Kdybych tu mel zacit vykladat,jak mi p.Sladek hazel klacky pod nohy.Vsechny zk a z jsem mel hotovy,pouze pan S.mi chybel.
To jeho bodování mi přijde celkem nefér.Za semestr jsem získal 49 bodů a min. bylo 50.Právě tenhle bodík získát bylo celkem těžký.P.Sládek vůbec neodpovídá na emaily(teda až po 3 měsících asi na 3.),kdy už se blížilo celkové uzavření roku.Pravda nechodil jsem na přenášky,protože asi 5 lidí co jsem se ptal,tak nic moc zajímavého se nedozvěděli.Podle mě,si lečí mindráky.
S larry teda rozhodně nesouhlasím!!
Ono záleží jakou má náladu,jak na něj zapůsobíte.K 70% jeho hodnocení ,jsem měl velký pocit nespravedlnosti.Bohužel na týhle škole to beru jako boj se vším i s takový ,,netechnickým předmětem,,.Tvrdě na cvičišti,lehce na bojišti.
Určite je takový předmět potřeba-mluvit před lidmi,beru jako důležitý pro budoucí život.
To jeho bodování mi přijde celkem nefér.Za semestr jsem získal 49 bodů a min. bylo 50.Právě tenhle bodík získát bylo celkem těžký.P.Sládek vůbec neodpovídá na emaily(teda až po 3 měsících asi na 3.),kdy už se blížilo celkové uzavření roku.Pravda nechodil jsem na přenášky,protože asi 5 lidí co jsem se ptal,tak nic moc zajímavého se nedozvěděli.Podle mě,si lečí mindráky.
S larry teda rozhodně nesouhlasím!!
Ono záleží jakou má náladu,jak na něj zapůsobíte.K 70% jeho hodnocení ,jsem měl velký pocit nespravedlnosti.Bohužel na týhle škole to beru jako boj se vším i s takový ,,netechnickým předmětem,,.Tvrdě na cvičišti,lehce na bojišti.
Určite je takový předmět potřeba-mluvit před lidmi,beru jako důležitý pro budoucí život.
-
David
O paní DOKTORCE (na tom titulu opravdu bazíruje) si myslím svoje, hlavním problémem na jejím předmětu pro některé jedince může být to, že si tato dáma představuje pod pojmem "diskuse" přichrochtávání jejím názorům... Pokud náhodou nedej bože máte názor opačný, je to trošičku problém 
Takže ještě tak dva roky zpátky bych na základě cca podobně staré osobní zkušenosti doporučil Sládka a jeho Psychologii... No ale podle toho co slýchám v poslední době, tak je to z bláta do louže - buď Adamovou, která má dost potíží sama se sebou, nebo Sládka, co v poslední době prý docela slušně "přitvrdil"... Pak babo raď
Takže ještě tak dva roky zpátky bych na základě cca podobně staré osobní zkušenosti doporučil Sládka a jeho Psychologii... No ale podle toho co slýchám v poslední době, tak je to z bláta do louže - buď Adamovou, která má dost potíží sama se sebou, nebo Sládka, co v poslední době prý docela slušně "přitvrdil"... Pak babo raď
- GReddy
- Veterán

přesně jak píše david, sládek Vás prudit moc nebude ale jsou tam ty body a občas to může ulítnout, u Adamové naopak myslím ještě také body nejsou, pokud to chcete přetrpět, tak zatáhněte uši, odkejvejte jí její názory, přijďte na jednu dvě přednášky a máte zápočet...takže každému co vyhovuje...
-
kelibor
Nevim jak se jmenovala, ale asi to tedy bude ta Adamová. Když jsem přišel na první hodinu filosofie, tak jsem si řikal, že asi padla na hlavu, abych ještě chodil z tohodle předmětu na přednášky, ještě tam někdo chtěl odejít dřív o pár minut a docela ho seřvala, tak jsem si řikal no pane jo to bude peklo. Ani jsem v tu chvíli moc nepočítal se zápočtem. Nakonec ale se z toho stal celkem zábavnej předmět, je fakt, že jsme tam i párkrát byli 3 nebo 4 a podobalo se to tlachání v hospodě u piva. Přednášky jsou zábavný a ještě že se tam muselo chodit, protože to byla dycky oddechová hodina. Aspoň tedy pro mě, vykládala tam celkem zajímavý věci. Beru to tak, že aspoň ty 3 přednášky udělala povinné aby vůbec tam někdo šel. Teď musim ještě donést referát o zlatém řezu, filosofii můžu doporučit.