Technologie

Archiv neaktuálních či jinak přebytečných příspěvků.
Zamčeno
sehom
Sponzor
Sponzor

Technologie

Příspěvek

Zdarec, dneska jsem měl mít zkoušku z technologie, jelikož tam nebyl ten v poho chlápek, ale ta blbá plochá nána, tak mě z důvodu, že jsem byl jako náhradník vyhozen. By mě zajímalo jak ti kokoti tam myslí. Moc dobře ví, že termíny jsou už narvaný, tak se člo věk nemá kam přihlásit až na poslední termín. Přitom minulý týden ten v poho chlápek bral v poho ty co byli jako náhradníci a to jich bylo o pět víc...Fakt blbá až to bolí! A ještě to dala každýmu co jsem zjistil...dobře každýmu přidala...Ale na druhou stranu už vím na jaký obor fakt nepudu :D
Je to boj:-)...uvidí se kdo vyhraje:-)

ALbi
Čestný strojař
Čestný strojař

Re: Technologie

Příspěvek

A jméno té co všem dala si nepamatuješ?
Nesuď podle jednoho člověka celý obor. To by dle mého byla velká chyba! Jsem studentem technologie a dle mého je to směr s jednoznačně nejlepším uplatněním na trhu.
Follow your intuition and embrace the change!

sehom
Sponzor
Sponzor

Re: Technologie

Příspěvek

Nevím, jméno neříkala:-) Měli jsme ji občas na cvika... Ale naštvalo mě to...jelikož nejsem sice nejlepší, ale chtěl jsem to mít z krku a dneska tam ještě ke všemu nebyl Němec a ona ještě, že se otevřou další termíny, pokud to hodně lidí neudělá. Teď bych klidně i čekal, že to slovo hodně u nich znamená sto a více. Nejblizžší termín za 14 dní, do té doby vše zapomenu ...jinak jsem o oboru rozhodnutý...kolejová vozidla:-)..
Je to boj:-)...uvidí se kdo vyhraje:-)

Zamčeno

Zpět na „Archiv“