Kladívkové čtvrtky
-
FliegenderZirkus
- V.I.P.

Kladívkové čtvrtky
Nevíte o papírnictví, kde by je měli? Pár jsem jich zkoušel ale neúspěšně. Dík
- Jenda10
- V.I.P.

Re: Kladívkové čtvrtky
Máš je mít na Kongo, co? Já sám dodnes nevím, v čem se liší kladívková čtvrtka od normální (v jednom papírnictví mi bylo řečeno, že je hladší, v ostatních netušili), takže jsem to kreslil na obyčejný čtvrtky a neměl jsem problém
Na cvičení jsem měl Mertla, ale nemyslím si, že by zrovna na typu čtvrtky někdo bazíroval 
Když s někým nelze vyjít, je třeba s ním vyběhnout:-)
-
FliegenderZirkus
- V.I.P.

Je to přesně tak-maj bejt hladší než ty kreslící. Za Václavskou pasáží u Karláku je obchod Svět papíru, kde mi dali ofsetový papír, což je v podstatě hladká čtvrtka, takže to udělam na to. Mertla mám taky a nevypadá, že by to nějak řešil..
-
cendax
...myslím si, že se dá také lépe gumovat...
...taky bych to ale neřešil...
...taky bych to ale neřešil...
- Jizah
- V.I.P.

nikdo to neřešil... a popravdě, když sem viděl některý semestrální práce, tak to asi tuplem ubec nikdo moc neřešil... Jinak sem je sehnal normálně v Tescu
a still more glorious dawn awaits. Not a sunrise, but a galaxy rise. A morning filled with 400 billion suns. The rising of the milkyway
-
David
Je to přesně, jak říkáte, klasická "skicáková čtvrtka", tedy ta, na kterou se třeba maluje v hodinách výtvarky na ZŠ, je taková "povrchově hrubší", ta povrchová vrstva je taková "měkčí", dalo by se říct "chlupatější" a třeba mikrotužka v ní nechává rýhy, čili po vygumování to nevypadá moc dobře. Naproti tomu kladívková je uhlazenější a líp se na to rýsuje... Obecně mi přijde, že to není ani tak pro plezír učitelů, ale kvůli tomu, aby se na to studentům líp rýsovalo. Pokud se vám dělá Ok na normální čtvrtku, tak vám kvůli tomu rysy IMHO nikdo vracet nebude, když budou jinak OK.
Svět papíru u Václavské pasáže je OK, jinak ještě papírnictví na rohu Lazarské a Vladislavovy (zastávka tramvaje Lazarská - tram. č. 9, 3, 24, 14), tam to taky mívali, ale už jsem tam delší dobu nebyl, tak nevím...
Svět papíru u Václavské pasáže je OK, jinak ještě papírnictví na rohu Lazarské a Vladislavovy (zastávka tramvaje Lazarská - tram. č. 9, 3, 24, 14), tam to taky mívali, ale už jsem tam delší dobu nebyl, tak nevím...